'Famo a Casa' er et koncept vi ELLEsker: Få en italiensk kok hjem i dit køkken

Foto: PR
De lækreste egenimporterede råvarer af høj kvalitet anrettet skarpt og serveret i din egen spisestue af stjernekokken Fabbio Mazzon... Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er ikke desto mindre idéen bag Famo a Casa, et nyt koncept lanceret af den populære italienske restaurant Famo.
 
 
For selvom de allerede har tre skønne restauranter i København: Famo, Famo Metro og Carne, så udvider de Famo-familien med endnu et trattoria - placeret hjemme hos dig!
 
Famo a Casa-konceptet betyder nemlig, at du kan få en kok fra en restauranterne hjem til dig selv og lave den gode, italienske mad, så dit private middagsselskab kan få et lille nyk opad:
 
”God mad er for alle, og vi vil meget gerne ud til de mennesker, som ønsker at have den italienske middag med hjem i vante rammer til deres private middagsselskaber,”  forklarer Fabbio Mazzon.
 
 
Og hvem kender ikke til at tabe pusten bare ved tanken om at skulle arrangere den næste vennemiddag? De lange indkøbslister og den halve maraton du skal gå for at nå i alle delikatesseforretningerne, så aftenens menu helst overgår den, som blev serveret af sidste vennepar – foruden tiden i køkkenet, som du utvivlsomt kunne have brugt på de tonsvis af ubesvarede mails, som fylder indbakken!
 
Løsningen som Famo tilbyder er simpel, let overkommelig, italiensk og hamrende delikat.
 
Så hvad enten du er på dybt vand i køkkenet, ikke har tiden eller bare har lyst til at prøve noget nyt, er Famo a Casa invitationen til en perfekt aften hjemme hos dig med ægte italienske serveringer.
 
 
Vi er allerede fan, både af den italienske mad og af konceptet! Go Famo…
 
Famo a Casa er netop lanceret, og priserne starter på 350 kr. pr. kuvert. Du kan læse mere her.
 
Foto: PR
 
Foto: PR
 

Relaterede artikler