Foto: PR/Chable Resort Yucatan
Rejser

7 drømmedestinationer til bryllupsrejsen, der skal være lidt udover det sædvanlige

af redaktionen 28/05/2019
Skru ned for dine 'wedding blues' og op for ren luksus på din bryllupsrejse med disse steder, der kan danne rammen om en helt særligt bryllupsrejse.

Hvis det er tid til at begynde planlægningen af din bryllupsrejse, men ikke helt er sikker på, hvor du og din udkårne skal nyde hvedebrødsdagene, er du her i gode hænder.

ELLE Internationals redaktører har gennem markedet igennem efter deres favoritspots, som de ville stikke af til for at slappe af efter et veloverstået bryllup.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Fra siprituelle oplevelser i Mexico til 'pure bliss' i Maldiverne - stor kærlighed kalder på store oplevelser, som I sent vil glemme.

Se med i galleriet herunder, hvor syv forskellige redaktører fra ELLE International anbefaler 7 drømmedestinationer til bryllupsrejsen.

Bill & Coo Suites and Lounge, Grækenland
I hjertet af Mykonos City og med udsigt over Det Ægæiske hav, ligger luksuriøse Bill & Coo Suites and Lounge. Fra den private pool i jeres suite kan I nyde den bjergtagende solnedgang eller blive opslugt af stjernehimlen. De 32 suites, der alle vender mod havet og den upåklagelige service vil sætte dig i ekstase.

Foto: Bill & Coo Suites and Lounge

Clayoquot Wilderness Resort, Canada
Det er altid en god idé at lukke omverdenen ude, mens I genfinder hinanden – og hvilket sted er bedre end dybt inde i hjertet af den canadiske vildskab? Især når der er tale om et luksus-glamping-eventyr som Clayoquot Wilderness Resort, der kun kan nås med båd eller helikopter. De 25 telte er indrettet med antikke fund såsom olielamper, men kan også prale af gulvvarme og elektricitet. Fyld jeres dage op med ture på hesteryg i regnskoven, kig på bjørne, tag en helikoptertur eller nyd morgenyoga og massage.

Foto: Clayoquot Wilderness Resort

Cheval Blanc Randheli, Maldiverne
I de bjergtagende Noonu atoller vil du komme på hårdt arbejde for ikke at lade dig falde hen i paradiset, du finder på Cheval Blanc Randheli. Dette chikke hotel har ”en genial blanding af design med et moderne tvist”, fortæller holdet bag ELLE Kina. Diors legendariske parfumer, François Demachy, har skabt stearinlys eksklusivt til hotellet og deres spa. De 45 villaer er udstyret med en butler, der står klar til at pakke din kuffert ud, fylde dit badekar med blomster eller booke en af hotellets fem restauranter til dig – inden du hopper til yoga eller dykker ned i det turkisblå vand.

Foto: Cheval Blanc Randheli

Arctic Treehouse Hotel, Finland
Hvis I ikke umiddelbart har overvejet Finland som en mulig destination for jeres bryllupsrejse, vil det måske ændre sig nu. Arctic Treehouse Hotels bæredygtige luksushuse står på bjergene og er det perfekte sted til at putte dig ind til din partner, mens I ser nordlyset fra sengen. Book deres Arctic Glass House og slap af i jeres private sauna, inden I skal smage den lokale gastronomi på hotellets restaurant, Rakas.

Foto: Arctic Treehouse Hotels

Royal Palm Beachcomber, Mauritius
Hvid sandstrand, palmetræer, der vejer i den stille brise med udsigt over vandet og smukke, luksuriøse værelser. Det danner rammen om Royal Palm Beachcomber Luxury resort i Mauritius. Der står skrevet luksus i sandet, så lige meget om du er til barfodet grillaftener eller morgenmad på din altan, er du i gode hænder her, hvor du og din udkårne virkelig kan slappe af.

Foto: Royal Palm Beachcomber Mauricia

Chablé Resort, Mexico
For 300 år siden hed dette sted Hacienda San Antonio Chablé, og her græssede kvæg, mens majs groede. Klip til 2019, og Chablé er nu en prisvindende luksusjungle med resort, restauranter og spa. Med 40 mexicanske villaer spredt over det enorme stykke land, er alt, du behøver for at finde af ren lykke lige inde for rækkevidde. Shamanere er til stede, så du og din ægtefælle kan opleve traditionelle Temescal-rensningsceremonier, hvor I kommer i kontakt med den spirituelle verden. Vågn op om morgenen og hop i jeres private pool, mens du lytter til orkestret af fulgekvidder.

Foto: PR/Chable Resort Yucatan

Babylonstoren, Sydafrika
Her får I et landligt tilflugtssted, en fungerende farm, et luksushotel og spa i samme pakke. Ved foden af Simonsberg-bjergene finder I Cape Dutch-farmen, også kendt som Babylonstoren. Her emmer af charme, og det smukt indrettede hotel bærer sig selv frem på sin øko-venlige tilgang og prisvindende vine. Deres primære restaurant, Babel, er ofte booket to måneder i forvejen – og her spises der mad fra egen farm. Test dinne grønne fingre med en have-workshop, prøv en ansigtsbehandling i spaen eller hop op på en af stedets cykler og nyd landskabet.

Foto: Babylonstoren

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her