Sommer i Danmark 10 dejlige strande, du skal besøge denne sommer

Foto: Modström

Er der noget, vi elsker, så er det den danske sommer særligt, når den byder på smagen af søde jordbær, følelsen af saltvand, duften af sol, den friske luft og lange gåture langs stranden. Men hvilken strand skal man køre til og hvorfor? Det har det danske modebrand Modström hjulpet os med at finde ud af, så vi er sikre på at vælge det helt rigtige strandspot, næste gang vejrudsigten tillader det. 

For i virkeligheden er der mange, fine strande i Danmark, som kan alt det vi som oftest rejser til udlandet for at opleve. Det danske land byder med sine mange smukke kyster på strande beskyttet af klitter med rent badevand og bølger, der skvulper på den helt rigtige måde. 

Læs også: 9 glamping-locations i Danmark, du skal besøge i din sommerferie

Så skal din næste sommerdag med sol og strand være on point så læs med i galleriet, hvor Modström har samlet 10 strand-spots, som de ville elske at nyde en sommerdag på. Og skal du inspireres endnu mere, så hold øje på Modströms Instagram, der har allieret sig med en række influencers, som vil dele deres yndlingsstrande med dig løbende. 

Strandguide

Relaterede artikler