Glamping 9 glamping-locations i Danmark, du skal besøge i din sommerferie

Foto: Instagram

Glamping, som er en sammentrækning af glamour og camping, er blevet mere populært end nogensinde før og er, for alle os der både elsker naturen og rene negle, et koncept sendt fra himlen.

Her er det nemlig muligt at kombinere natur, fuglefløjt og udsigt til havet med luksus og bløde senge. 

For sommeren 2020 vil for altid gå over i mindebogen som coronasommeren (aka. det år hele Danmark holdt ferie i Danmark). Men det er altså ikke ensbetydende med, at ferien skal spenderes på altanen eller i dine forældres sommerhus. Glamping er det nye, og det er slet ikke så farligt, som det lyder!

Du behøver fx hverken at booke en manicure eller massørtid efter din "friluftsferie", for her er der hverken fare for, at du får ondt i ryggen eller skidt under neglene. Vi spotter en ægte win-win løsning her.

Alle fordomme om at camping kun er lig med dårlig dåsemad, beskidte soveunderlag og iskolde nætter, er hermed fortid, og vi kan næsten ikke komme hurtigt nok afsted. 

Læs også: Moët & Chandon serverer iskolde bobler fra sin champagnebar på hjul, der gæster hele landet

Så hvis du ligesom os og mange andre skal holde din ferie i Danmark, så læs med når ELLE tipper om nogle af de bedste steder i Danmark. Men skynd dig at book - der er nemlig rift om pladserne!

Vi har bl.a. fundet glamping-locations med panoramaudsigt, vingårde, gourmetrestauranter og træhytter med jacuzzi frem til dig, så vi er sikker på, der er noget til enhver smag.

Glamping-guide

 

 

Relaterede artikler