Populær skuespillerinde skal spille Polly Pocket i ny film
Foto: Polly Pocket
Afsløring

Populær skuespillerinde skal spille Polly Pocket i ny film

af Cecilie Stubkjær Ottosen 1/07/2021
Legetøjsdukken, Polly Pocket, bliver bragt til live i en ny kommende film, og det er én helt særlig skuespillerinde, som skal spille den lille miniature-dukke. Læs med, hør mere om den nye film og opdag, hvilken skuespillerinde, som skal spille hovedrollen – du sikkert enten elsker eller hader hende!

Det er netop blevet afsløret, at Lena Dunham står bag en ny live-action film omhandlende legetøjsdukken, Polly Pocket, som i 1983 blev skabt for første gang af Chris Wiggs.

Filmen vil omhandle en ung pige og en lommestørrelses kvinde, som sammen vil skabe et unikt venskab.

På trods af at vi endnu ikke ved meget om den kommende film, så er det dog blevet afsløret, at rollen som Polly Pocket skal spilles af en skuespillerinde, som vi helt sikkert kender til!

Læs også: TikTok går amok over Alicia Silverstones gengivelse af ikonisk Clueless-scene

’Emily in Paris’-stjernen, Lily Collins, skal nemlig spille rollen som Polly Pocket, og skal samtidig hjælpe til med produktionen af filmen – og det glæder vi os til!

Selvom Lily særligt er blevet kendt for rollen som Emily i ’Emily in Paris’, så har den unge skuespillerinde også spillet store roller som for eksempel Snehvide i ’Mirror Mirror’ og Marla Mabrey i ’Rules Don’t Apply’, hvor hun blev nomineret til en Golden Globe i kategorien Best Actress – Motion Picture Comedy or Musical.

Læs også: Sarah Jessica Parker deler helt særligt reunion-billede, som har sat internettet i kog

Lily fortæller om sin kommende rolle som Polly Pocket:

”Som lille var jeg helt vild med Polly Pocket, så det her er virkelig en drøm, som går i opfyldelse. Jeg glæder mig så meget til at bringe de små mini-dukker til skærmen.”

Nok har ’Emily in Paris’ modtaget kritik fra nogle sider, men Lily Collins er kun på vej én vej, og det er op!

Læs også: 3 serier, du ikke må gå glip af denne sommer

I galleriet herunder har vi samlet 40 fantastiske film, som du skal se mindst én gang i dit liv - god fornøjelse og glem nu ikke popcornene!