Se billedet Sarah Jessica Parker deler helt særligt reunion-billede, som har sat internettet i kog

Foto: Sex and the City

Her på ELLE glæder vi os helt vildt til at den kommende reboot-serie, ’And Just Like That’, ruller over skærmen hos HBO Max!

Vi har løbende fået afsløringer og teasers omkring den nye serie, som blandt andet afsløringen om at tre ikoniske mandlige karakterer vender tilbage eller afsløringen omkring tabet af vores alles Samantha Jones og tabet af den legendariske SATC-kostumedesigner, Patricia Field.

Læs også: 'Sex and the City' får sin første nonbinære-karakter

Sarah Jessica Parker delte da også for nyligt et billede af en ødelagt Manolo Blahnik-sko med reference til et helt særligt SATC-afsnit (og en helt særlig person?) – og nu har hun delt endnu et billede, som bestemt heller ikke er gået ubemærket hen.

Læs også: 5 ting du ikke ved om Sarah Jessica Parker

Sarah har nemlig delt et billede af de tre ikoniske veninder, Miranda Hobbes (Cynthia Nixon), Charlotte York (Kristin Davis) og Sarah Jessica Parker selv aka Carrie Bradshaw.

Sarah skriver til billedet:

”Sammen igen. Har læst igennem vores første par afsnit. Sammen med alle vores venner og nyeste seriemedlemmer. Ligesom en sundae-is. X, SJ.”

Selvom kommentarfeltet er fyldt med kærlige beskeder og spændte fans, så er der dog også en hel del, som kommenterer på savnet af Samantha.

Foto: @sarahjessicaparker

Læs også: Ny film afslører mørkeside hos Balmain-designer

Men desværre er det ikke alle venskaber, som varer for evigt, og vores venskab med Samantha er desværre slut – for nu – men heldigvis har vi minderne (og hele 6 sæsoner og 2 film), som vi kan se og tænke på, når savnet bliver for voldsomt.

Læs også: Stranger Things vender tilbager: Her er alt, vi ved

Psst … Imens vi venter på, at ’And Just Like That’-serien får premiere, så kan du i galleriet herunder læse, hvor vi gætter på, at karaktererne ville være i dag – mon vi har ramt plet?

Her ville Sex and the City-karakterne være i dag

Læs også: Denne Kardashian-søster var mindst fan af at være foran kameraet

Relaterede artikler