Udstilling Shamballa Jewels huser særudstilling for Kunstakademiet

Foto: PR / Shamballa Jewels

Den 2.-3. november 2018 danner det danske smykkebrand Shamballa Jewels rammen for særudstillingen ’Hidden Paradise’, som er udarbejdet i fællesskab med afgangselever fra Kunstakademiets Designskole. 

Her kan du opleve en række unikke kreationer fra de unge designtalenter, der udfordrer det traditionelle og forudsigelige, stylet med smykker fra Shamballa Jewels i østen-inspirerede omgivelser. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Det er de fire nyuddannede designere: Julija Moroz, Ann Vilhelmsen, Vika Im og Nikolaj Storm, som står bag udstillingens smukke kreationer, der oprindeligt var en del af deres afgangsprojekter fra Kunstakademiets Designskole.

Læs også: Net-a-porter indgår samarbejde med eksklusivt dansk smykkemærke 

Om samarbejdet siger Mikkel Kornerup, der er administrerende direktør for Shamballa Jewels:

”Vi sagde – uden tøven – ja til at huse udstillingen for Kunstakademiets talenter, og vi har allerede før åbningen nydt godt af den energi og inspiration, som designerne kommer med. Vi er blevet præsenteret for nogle helt fantastiske kreationer, som skaber smukke symbioser med udvalgte smykker fra vores nuværende kollektion”.

Udstillingen løber fra den 2.-3. november 2018 i et hemmeligt lokale i Pistolstræde 3, og kan besøges i åbningstiderne fredag fra 10-18 og lørdag fra 10-16.

Relaterede artikler