Luksussmykker Net-a-porter indgår samarbejde med eksklusivt dansk mærke

Foto: Ole Lynggaard

Hvis man vil finde verdens største og bedste online udvalg af modedesign i form af tøj, sko, tasker og smykker, er få steder så velassorterede som onlinesiden Net-a-porter.

Net-a-porter har allerede flere danske mærker i blandt sit udvalg – for eksempel kan den kvalitetsbevidste shopper putte varer fra Ganni, Sophie Bille Brahe og Cecilie Bahnsen i sin virtuelle kurv.

Nu får de danske succes-brands selskab af endnu en landsmand. Fra den 22. oktober 2018 vil smykkevirksomheden Ole Lynggaard Copenhagen være at finde i blandt Net-a-porters luksuriøse sortiment.

Et af Ole Lynggaard Copenhagens signatursmykker er de delikate Lotus-ringe.  Foto: Ole Lynggaard

Et af Ole Lynggaard Copenhagens signatursmykker er de delikate Lotus-ringe. 

Ole Lynggaard er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1963, og i dag sidder Ole Lynggaards datter, Charlotte Lynggaard, med ved bordet, når der designes smykker i den absolutte topklasse.

Læs også: Vind et par 'pink peal'-hoops fra Julie Nielsdotter.

Jeg er meget stolt over, at vores smykker bliver del af en så trendsættende scene som Net-a-porter. Det her er et lovende, strategisk skridt for os, og jeg glæder mig til at se, Net-a-porters kunder vil reagere på vores design” siger, Charlotte Lynggaard.

Da vi talte med Retail Fashion Director hos Net-a-porter, Lisa Aiken, under den københavnske modeuge i august 2018, lagde hun da heller ikke skjul på virksomhedens gode øje til danske brands.

Hver eneste måned finder 7 millioner mennesker inspiration hos Net-a-porter og udvalget af luksusbrands taler da også for sig. Nu får Gucci, Balenciaga og Saint Laurent altså fornemt selskab, når Ole Lynggaard smykkerne lander på de digitale hylder.

Charlotte Lynggaard har designet et sæt Special Edition Gipsy øreringe eksklusivt til Net-a-porter. Øreringene er skabt i 18 karat rødguld og rosaguld med turmalin, topaz, akvamarin og hvide diamanter. Gipsy øreringene er et af Charlotte Lynggaards mest ekstravagante designs, som ved flere lejligheder har være båret af kronprinsesse Mary.

Special Edition Gypsy-øreringe til Net-a-porter.  Foto: Ole Lynggaard

Special Edition Gypsy-øreringe til Net-a-porter. 

Udover Gipsy øreringene vil Net-a-porters kræsne købere kunne smykke sig med de populære kollektioner: Snakes, Wild Rose, Leaves og Love Bands, mens resten af Ole Lynggaard Copenhagens sortiment er at finde hos husets eget onlinesite samt de seks flagship-butikker fordelt over hele verden. 

Relaterede artikler