And Just Like That Den legendariske SATC-kostumedesigner vender ikke tilbage til reboot

Foto: Sex and the City

I sidste uge kom det frem, at Sex and the City-rebooten ’And just like that’ får sin første non-binære karakter, idet skuespilleren Sara Ramíres slutter sig til seriens originale stjerner: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis og Cynthia Nixon.

En produktionskilde har desuden afsløret, at tre af de elskede mandlige karakterer vender tilbage, efter der først blev sået tvivl om især Big og Stevens medvirken.

”Seerne vil helt sikkert se Big, Aidan og Steven”, fortæller kilden.

Læs også: Sarah Jessica Parker deler særligt SATC billede

Et bemærkelsesværdigt tab for SATC-rebooten er kostumedesigneren Patricia Field, der har været ansvarlig for nogle af de mest ikoniske stilmomenter, og som i dag stadig hitter på særligt de sociale medier. 

Patricia Field vender ikke tilbage af én helt særlig grund: hun skal være kostumedesigner på anden sæson af ’Emily in Paris’.

Den legendariske kostumedesigner stylede de fire veninder i sjette sæson af Sex and the City samt de to film, men vælger altså at have fokus på ’Emily in Paris’ denne gang.  

Er du Sex and the City fan ligesom os, behøver du ikke at fortvivle, da Field efterlader kostumedesignet i kompetente hænder.

Dén designer, der overtager Fields rolle, er Molly Rogers. Hun arbejdede blandt andet sammen med Fields på den originale SATC-serie, og derudover har hun også designet kostumerne til ’The Devil Wears Prada’ og ’Ugly Betty’.

 

Læs også: Ewan McGregor forvandles til modegiganten Halston i ny Netflix-serie

Kan du heller ikke vente med at se, hvordan de nye SATC-reboot looks bliver? Så har vi her samlet 10 SATC outfits, vi aldrig glemmer.  

10 'Sex and the City'-outfits, vi aldrig glemmer

Relaterede artikler