Stranger Things Stranger Things vender tilbage: Her er alt, vi ved

Foto: Netflix

Er du klar til at besøge Hawkins igen?

Siden sæson 3 udkom på Netflix i 2019, har vi ventet spændt på at se, hvad der sker med Eleven og alle de andre fra Hawkins.

Selvom det er et stykke tid siden, at vi sidst så hovedpersonerne, så kan vi trøste os med, at de lige nu er i gang med at færdiggøre den nye sæson.

Vi har derfor samlet alt, du har brug for at vide om sæson 4 af ’Stranger Things’.

Hvad kommer der til at ske i sæson 4?

Ifølge ’Stranger Things’-stjernen Gaten Matarazzo, der spiller Dustin, bliver sæson 4 den mest uhyggelige sæson indtil videre.

I sæson 4 kan vi forvente, at alle hovedpersonerne endnu en gang skal forsøge at få russerne til at stoppe deres eksperimenter og forlade Hawkins. I det sidste afsnit af sæson 3 afslørede de, at russerne har "The American" til fange. Det fik mange til at gætte på, hvem det mon kunne være.

I en teaser for sæson 4 blev det afsløret, at det er ingen ringere end Hopper, der er taget til fange. Se klippet her: 

Hvor mange episoder er der i sæson 4?

I et tweet fra forfatterne bag ’Stranger Things’ kan man se, at alle manuskripterne til sæson 4 allerede er færdige. På billedet kan man se 9 forskellige manuskripter. Det betyder, at vi kan forvente at se 9 helt nye episoder, når sæson 4 får premiere. Vi kan næsten ikke vente!

Hvornår får sæson 4 premiere?

Den officielle dato for sæson 4 af ’Stanger Things’ er desværre ikke blevet offentliggjort endnu. Det var meningen, at den nye sæson skulle have haft premiere i begyndelsen af 2021, men på grund af corona-restriktionerne har holdet bag serien været nødt til at udskyde optagelserne.

Læs også: Historisk lønforhøjelse: Millie Bobby Brown får 10-doblet sin løn i Stranger Things sæson 3

Finn Wolfhard, som spiller Mike Wheeler, afslørede tidligere på året, at vi måske skal vente helt til 2022 på at se de elskede karakterer igen.

Den lange udsigt til den nye sæson har nu fået fans af serien til at spekulere over, hvornår vi får lov til at se mere til Eleven, Mike og alle de andre. 

Kommer der nye karakterer?

Der er indtil videre blevet offentliggjort otte helt nye karakterer. De nye ansigter inkluderer blandt andet Jonathans nye bedste ven Argyle, som spilles af Eduardo Franco.

Mason Dye skal spille Jason Carver, som beskrives som en rig atlet, der dater skolens mest populære pige, og Joseph Quinn skal spille Eddie Munson, som er præsident for Hawkins Highs officielle D&D-klub.

Læs også: Denne populære Disney-film får en efterfølger

Er der en trailer?

Netflix har netop udgivet en ny teaser, der afslører lidt om den kommende sæson.

I den nye teaser får vi et helt særlig indblik i, hvordan Eleven havde det på Hawkins National Laboratory, da hun var en af Dr. Brenners forsøgsbørn. Den mørke video viser den uhyggelige stemning, og til sidst i klippet ser man Eleven, der er indespærret, mens man hører Brenners stemme. Er det kun et flashback, eller er han mon stadig i live?

På seriens officielle Twitter-profil kan man se tallet ’002/004’ i deres bio. Den nye teaser er nummer to i rækken, og det har fået opmærksomme fans til at gætte på, at vi kan forvente fire trailere i alt til den nye sæson. Det betyder, at vi i det mindste kan glæde os til at se lidt flere teasers dette år.

Se den nye teaser her:

Kommer der også en sæson 5?

Ja! Skaberne af ’Stranger Things’, Matt og Ross Duffer, har afsløret, at sæson 4 ikke bliver det sidste, vi ser til Netflix-serien.

I et interview fortæller de, at de allerede ved, hvordan slutningen på ’Stranger Things’ kommer til at se ud. Den lange corona-lockdown har derfor givet dem god tid til at planlægge sæson 5, så den bliver helt perfekt.

Relaterede artikler