”Liar” på HBO Nordic er din nye must-see serie til efteråret

”Liar” på Hbo Nordic er din nye efterårsserie
Foto: Hbo Nordic

Dagene bliver kortere, vejret bliver koldere, og du har mest af alt lyst til at putte dig langt ned under dynen og spole tiden frem til sommeren næste år, hvor du igen kan iføre dig dine yndlings kjoler uden både leggins OG tykke strømper – og hvad stiller man op, når man har udsigt til vejr, der mest af alt inviterer dig til at blive indendøre? Honey, we’ve got you covered.

HBO Nordic lancerer nemlig deres nyeste serie ”Liar”, et must-see drama, som du ikke har lyst til at spole frem i, og som derfor uden tvivl er efterårets helt nye seerhit.

Joanne Froggatt spiller folkeskolelæreren Laura Newell, der netop er kommet ud af et længere forhold, og derfor er en anelse usikker på at bevæge sig ud på dating-markedet igen. Da hun tilfældigt løber ind i Andrew Ellis, der er en anerkendt kirurg og desuden far til en af Lauras elever (Andrew spilles af Ioan Gruffudd), ville man fristes til at tro, at hun har vundet i det helt store lotteri. Andrew er flot, rig, succesfuld og ved første øjekast, meget galant – hvad kunne gå galt?

Læs også: Emilia Clarke og Kit Harington i ny Dolce & Gabbana kampagne

De to hovedpersoner aftaler hurtigt en date, da de begge føler en tiltrækning, som hverken Laura eller Andrew kan benægte. Daten starter med en middag i en romantisk atmosfære, men slutter først næste morgen, da Laura helt fortumlet vågner op i en tom seng – for hvad skete der egentlig helt præcist i løbet af aftenen og natten? Andrew har et helt andet syn på datens udspil end Laura har, og her starter en fortælling, som inviterer seerne ind i et gådefuldt spil mellem sandhed og løgne.

Læs også: Endelig! Her er traileren til 'Fifty Shades Freed'

HBO Nordic har premiere på sæson 1 af ”Liar” mandag d. 11. september, og i traileren nedenfor kan du se hvad der venter i det mystiske drama mellem Laura og Andrew, der får fatale konsekvenser for dem og deres omverden:

Relaterede artikler