Emilia Clarke og Kit Harington i ny Dolce & Gabbana kampagne

Foto: PR
Bedst som du troede, at ventetiden ville blive uudholdelig, indtil næste sæson af Game of Thrones ruller over skærmen tidligst i slutningen af 2018, har Dolce & Gabbana med deres seneste reklamefilm gjort den lettere for ængstelige GOT-fans. Det er nemlig selveste Kit Harington og Emilia Clarke, også kendt som Jon Snow og Daenerys Targaryen, der er de nye kampagneansigter for Dolce & Gabbanas parfume 'The One'. 
 
The One, der er en sensuel, luksuriøs og orientalsk duft, er det perfekte match til de to lækre Game of Thrones stjerner, der har et godt øje til hinanden i den episke fortælling. For selvom de optræder hver for sig i de nye kampagnefilm, er der uomtvisteligt romantik i luften, når de charmerende danser rundt blandt gadens folk i Italien og sender forførende blikke og brede smil til kameraet. 
 
Læs også: Game of Thrones: Sådan ser stjernerne ud i virkeligheden
 
Kit Harington, som er ambassadør for The One for Men, er med sin selvsikre og legende charme det perfekte ikon for Dolce & Gabbana-manden, mens den yndefulde og smukke Emilia Clarke, som er ansigt for kvindeduften, The One Eau de Toilette, lige netop udstråler og afspejler alt det, som parfumen indkredser – at she is the one!
 
Med den seneste mediebevågenhed af de to Game of Thrones stjerner, er der ingen tvivl om, at Dolce & Gabanna i samarbejde med den italienske filmskaber Matteo Garrone rammer plet, når de har formået at lave et sæt matchende parfumeannoncer, som både genopliver forelskelsen af den ikoniske The One-duft, og som sender referencer til de hede øjeblikke mellem Jon Snow og Daenerys Targaryen fra Game of Thrones’ seneste sæson 7.
 
Pssst… Hvis du scroller ned, kan du se de to lækre skuespillere bevæge sig rundt i de italienske gader som kampagneansigter i Dolce & Gabbanas nye reklamefilm! 
 
... Så kan vi da holde ventetiden ud lidt endnu!
 
The One Eau de Toilette - Dolce & Gabbana kampagnefilm med Emilia Clarke
 
 
The One for Men - Dolce & Gabbana kampagnefilm med Kit Harington
 
 
 
 

Relaterede artikler