H.K.H. Kronprinsesse Mary besøger Danish Fashion Now på Brandts

Foto: Allover Press

Dansk mode fejres netop nu med en fest af farver, fabelagtigt tøj, forrygende tekstiler, fantastiske designere og trendsættere på udstillingen Danish Fashion Now på Brandts. 

Læs også: ELLEs musikanmelder: Dét skal du høre på NorthSide

Og nu får udstillingen royalt besøg, når modejournalist og tv-vært Chris Pederesen og museumsinspektør Liberty Paterson, der kuraterer udstillingen, tager imod Kronprinsesse Mary den 19. juni klokken 13 til en eksklusiv rundvisning. 

10 af Kronprinsessens kjoler har de seneste måneder sammen med blandt andet udvalgte trendsætteres kjoler været et tilløbsstykke i udstillingen på Brandts. Det er første gang, at et udvalg af Kronprinsessens kjoler kan opleves på en udstilling..

Læs også: Brandts hylder dansk design og Kronprinsessens kjoler

Chris Pedersen er begejstret for det kongelige besøg: "Jeg er rigtig glad for at få muligheden for at vise Kronprinsessen rundt i udstillingen Danish Fashion Noew. Hun har en stor betydning for dansk mode, og jeg er stolt over, at hun har udvist stor interesse for vores udstilling."

Designer Jesper Høvring vil være til stede i den del af udstillingen, der viser Kronprinsessens kjoler frem. Han har blandt andet designet den spektakulære midnatsblå kjole (på billedet i toppen af artiklen), som Kronprinsessen bar ved Bambi Awards i Berlin i 2014. 

Selve udstillingen vil være lukket for publikum under besøget, men Brandts byder velkommen til alle nysgerrige uden for museet. 

Læs også: Forever Frank - The Standard hylder Frank Sinatra

Få et gensyn med Danmarks smukke Kronprinsesse her i galleriet. 

Psst... Brug pilene i galleriet eller 'swipe' dig igennem. 

Kronprinsesse Mary // 10 år som kronprinsesse

Relaterede artikler