Forever Frank - The Standard Jazz Club hylder Frank Sinatra

Foto: PR

Der er få amerikanske kunstere, som er så personificeret med ordet 'ikon' som Francis Albert Sinatra, bedre kendt som Frank Sinatra. Mange vil mene at hans talent og store bedrifter endda overgår hans status som kendt. Den måske allerbedste amerikanske pop/jazz sanger har efterladt sig en arv med nogle af de bedste kompositioner populærmusikken nogensinde har haft. 

Læs også: Oplev udstillingen 'Kvinder i dansk møbeldesign' på Trapholt

I den anledning hylder The Standard Jazz Club det amerikanske ikon med en en lang række af hyldestkoncerter i hele juni måned. Mange af Frank Sinatras bedste sange er nemlig ikke blot elsket over alt, men er blandt andet også blevet et læringsværktøj for sangere, musikere, arrangører og musikstuderende verden over. 

The Standard åbnede rækken af hyldestkoncerter med Peter Asplund i begyndelsen af juni, og efterfølgende byder jazzklubbens stjernespækkede line-up på Edda Magnason, Amanda Thomsen, Niels Lan Doky, Alvin Queen, Ira Coleman og Niclas Bardeleben. 

'Forever Frank' program:

- Edda Magnason // 9. juni - 14. juni

- A Jazz Portrait of Frank Sinatra feat. Niels Lan Doky, Ira Coleman, Niclas Bardeleben & Alvin Queen // 16. juni - 25. juni

- Amanda Thomsen // 26. juni - 2. juli

Læs også: Dagens rejsetip: 3 morgenmadssteder i London

Du kan se det fulde program med datoer og tidspunkter hos The Standard Jazz Club, hvor du også kan købe billetter, så du kan komme ind og opleve en aften i Frank Sinatras jazzunivers og synge med på 'Fly Me To The Moon' og 'I've Got You Under My Skin'.

 

Relaterede artikler