Disse 10 pigenavne er mest populære blandt danske singlefyre

Foto: Sex and the City

Det siges, at mennesker kan danne sig et indtryk af andre på mindre end et halvt minut, og det gælder også, når dine potentielle dates ser din profil for første gang på de forskellige datingapps.

Men overraskende nok er det ikke kun, hvordan du ser ud på dit billede, om du smiler sødt, eller om du skriver den helt rigtige profiltekst, der betyder noget, når din kommende date beslutter sig for at 'swipe', 'matche' og ’like’ din profil... Det gør dit navn også!

Det fortæller den online datingapp ’Happn’, der har undersøgt hvilke profiler og hvilke pige- og drengenavne, der har fået flest likes, baseret på deres egen statistik. Og det er en klar tendens, at der er nogle profiler, der får flere likes end andre – kun på grund af deres navn!

Læs også: Mandens stjernetegn guider: Denne type date skal du invitere ham på

Du har måske selv oplevet at være mest tiltrukket af fyre ved navn Christian, Thomas eller Rasmus (som ifølge undersøgelsen er de tre mest populære drengenavne), og det er der en rigtig god grund til! Vores navne udsender nemlig signaler om os, hvilket skyldes, at vi alle sammen bærer på associationer, der er knyttet til forskellige navne.

De ti pigenavne, der er mest populære blandt danske singlefyre er:                                                                  

1. Camilla                                                            

2. Louise                                                       

3. Julie                                                                  

4. Mette                                                         

5. Line                                                            

6. Maria                                                         

7. Katrine                                                         

8. Sofie                                                                  

9. Anne                                                            

10. Cecilie                                                    

Men bare rolig! Hvis dit navn ikke lige er på toplisten, så skal du ikke skynde dig ind og slette din profil. Det er nemlig stadig en kombination af en række faktorer, der afgør, om dine kommende matches bliver interesserede i dig. 

Læs også: 9 mandetyper, du skal undgå at date

Listen over de mest populære profiler viser nemlig, at de billeder du vælger at bruge på din profil, også betyder rigtig meget. Hvis din potentielle date både kan se dit ansigt tydeligt, se dig tæt på og se dig i helfigur, så er du allerede godt på vej mod de mange ’likes'!

Psst... Ved du hvilken type du skal date i 2018? Et spørgsmål, du måske bør stille dit match, er hvilket stjernetegn, han er født i. Stjernerne dikterer nemlig, hvilken type du passer godt sammen med i år. Se med i galleriet nedenfor: 

Dit stjernetegn dikterer: Her er den type, du skal date i 2018

Relaterede artikler