Mandens stjernetegn guider: Denne type date skal du invitere ham på

Foto: All Over Press

Er du træt af den sædvanlige gåtur rundt om søerne i København eller ved Marselisborg i Aarhus med en kaffe to go og en ordentlig omgang small-talk, når du skal møde din Tinder-udkårne for første gang? Men har du samtidig svært at komme op med en bedre idé, når han spørger om i skal mødes? 

Så skal du bare finde ud af, hvordan stjernerne stod på himlen, den dag din date blev født - hans stjernetegn fortæller nemlig meget mere om ham og hans datingpræferencer, end du måske lige umiddelbart tror!

Læs også: Dit stjernetegn guider: Her er den type, du skal date i 2018

For når det gælder spørgsmålet om, hvorvidt du skal invitere ham på en romantisk middag med musik og stearinlys, på en action præget cykeltur i skoven, eller gå all-in og invitere ham på en rejse sydpå, så kig mod stjernerne. 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Astrologien kan nemlig hjælpe dig med at diktere, hvordan din dates ultimative drømmedate er.

Med inspiration fra en hjemmeside, der har specialiseret sig i dates og astrologi, har vi samlet alle de 12 stjernetegn og tilknyttet en beskrivelse på, hvilken type date du skal tage på ud fra din dates stjernetegn.

Se med i galleriet, hvor vi fundet 12 lækre Hollywood-fyre og ladet dem og deres stjernetegn være udgangspunktet for en nærmere beskrivelse af de enkelte sjernetegn og hvilke type dates, det pågældende stjernetegn foretækker... 

Denne type date skal du invitere ham på, ud fra hans stjernetegn

 

Relaterede artikler