Designerlogo-inspireret kaffe tager dit Instagram-feed til nyt niveau

Foto: Instagram @coffeenclothes

Hvis der er én ting, der er mere end velfotograferet på Instagram, og som altid er en sikker vinder i vores feed, er det et billede af en cafe latte. En pæn en af slagsen naturligvis - og gerne med en eller anden form for latte-art i midten. 

Ja, hvis man søger på #coffee og #latteart på Instagram kommer der intet mindre end hendholdsvis 70,5 og 3,5 millioner billeder op, hvilket siger ret meget om kaffes potentiale på Instagram. 

Se også: Video: Sådan er livet som #InstagramHusband

Men hvor vores #coffee og #latteart billeder tidligere har været begænset til en caffee latte med et fint hjerte, en gren eller en blomst i midten tager Instagram-profilen og websitet Coffee 'N Clothes begrebet til en helt helt nyt niveau - i sær for os, der foruden vores kaffe elsker alt der står Gucci, Chanel og Louis Vuitton på.

Coffee 'N Clothes har nemlig introduceret en designer-inspirede caffee latte med designernes logo i midten på deres Instagram-profil, og har derfor et feed fyldt med billeder af Gucci-, Louis Vuitton- og Chanel-latter sammen med alle vores favorittasker. Pænt, pænere, pænest - og uden tvivl: verdens bedste ide! 

Desværre er det ikke tydeligt, hvor vi kan få fingrene i disse designer cafe latter in-real-life, så lad dette være en opfordring til alle danske cafeer og restauranter om at indføre et lignende koncept - we'll be there!

Relaterede artikler