Video: Sådan er livet som #InstagramHusband

Foto: Youtube // Instagram Husbands

"Bag en hver sød piges Instagram, gemmer sig en fyr som mig...og en murstensvæg..."

I ELLEs April-nummer med temaet 'WWW' har vi fokus på nutidens digitale tendenser med interviews af cyberqueens og guide til eksklusive onlinekøb. 

Dette har fået os til at holde ekstra øje med online nyheder, og her på ELLE er vi stødt på en humoristisk video der på sjov og underholdende måde, tager dig med bagom kvinders insta-lækre billeder.

Du kender helt sikkert pigen, der fylder din instagram feed med nye billeder af sig selv iført #ootd (outfit of the day). Billeder taget fra perspektiver hun helt sikkert må have fået hjælp til, men hvordan? 

Stopper de fremmede på gaden? Er det en form for selvudløser? Vi er i hvert fald ret usikre på, hvordan de bærer sig ad, men svaret er faktisk soleklart viser Youtube hittet; Instagram Husbands. 

I en video af The Mystery Hour, fanger de hverdagen hos de stakkels mænd, der er ofre for deres kæresters besættelse af Instagram og det HELT rette billede! 

De er trætte, uden energi og al livsglæden er forsvundet med deres titel som Instagram Husband/levende selfie stick.

Det er tydeligvis et hårdt liv, og det er ikke altid lige nemt at husker regler som 'camera eats first', eller det der med at finde den helt rette vinkel, om det så kræver man må tage lidt chancer mht. sikkerheden.  

Læs også: Sådan bliver du populær på Instagram

Videoen er skabt til de såkaldte Instagram Husbands, hvor der til slut bliver linket til hjemmesiden Instagramhusbands.com, hvor de kan finde både håb og hjælp til at komme gennem hverdagen som levende selfie stick.

Tag et kig i videoen nedenfor og grin med når vi følger de stakkels mænds kamp som Instagram Husbands.

Og det er ikke kun disse mænd, der har gjort lidt grin med Instagram-tendensen på det sidste.

For nyligt fortalte vi historien om nogle studerende fra Singapore, der havde en utrolig humoristisk og særdeles sjov og underholdende fortolkning af, hvordan man bliver populær på Instagram.

Se deres bedste tips til, hvordan du bliver populær på Instagram i galleriet...

Sådan bliver du populær på Instagram

Relaterede artikler