Titanic Céline Dion svarer endelig: Kunne Jack have været på Titanic-døren med Rose?

Foto: MEGA

Filmhittet Titanic løb over biografskærmene for mere end 20 år siden, men selvom årene er gået, sidder vi stadig og undrer os over, hvorfor vores kære Jack, der blev spillet af Leonardo DiCaprio, skulle dø i den afsluttende scene.

For kunne han ikke have været på døren sammen med Rose?

Karakteren Rose blev spillet af Kate Winslet tilbage i 1997, og selvom hun portrætterer en ung rigmandsdatter, der helst skal have flere fordele end alle andre, kan man stadig sidde tilbage med spørgsmålet: Kunne hun ikke godt have rykket en balle, så der havde været plads til alle? (eller måske bare vores kære Leo?)

Da Céline Dion gæstede den humoristiske tv-vært Jimmy Fallon i hans talkshow The Tonights Show for at promovere sit nye album, Courage, luftede den ikoniske sangerinde fra Titanic-soundtracket sine følelser omkring den omtalte dørscene.

”For det første. Hvis du ser nøje på billedet, er Rose enten død eller totalt frossen, og hun er ikke ligefrem til stede, vel? Men for det næste, så behøver Jack altså ikke en invitation. Kom op, skat. Gør dig komfortabel. Hop op med dig.”  

Foto: Titanic

Sådan lød den karismatiske sangerindes umiddelbare tanker om den famøse dørscene, men efter lidt overvejelse, fortalte hun videre.

”Men var der overhovedet nogen, der tænkte på denne fyr, der lå der midt i det frosne vand? For måske var hans krop så frossen, at han ikke havde styrken til at hoppe.”

Hvordan du vælger at tolke hendes svar er helt op til dig, men på ELLE-redaktionen mener vi altså sagtens, Jack kunne have været på den dør.

Se hele interviewet her:

Under Fallons talkshow så Dion intet mindre end fantastisk ud i sin kobber haute couture-kjole af designeren Elsa Schiaparelli.

Og den 51-årige sangerinde har særligt i år bevist, at hun er en kvinde, der tør lege med sin påklædning, og når det endelig skal være, så går hun all in. Således mødte den canadiske sangfugl op til Met Gala den 6. maj 2019 iført et Oscar de la Renta-look, der mest af alt mindede os om en lysekrone. Se looket HER

Læs også: Denne slags kaffe er mændene fra Sex and the City

Céline Dion blev desværre enke i 2016, men efter mandens død oplivede sangerinden på modefronten og begyndte atter at dukke op til modeugerne efter mange års pause. Og hendes modeugedeltagelse skulle altså ikke gå stille hen...

Den fik ikke for lidt af hverken fjer, hatte eller ultrabare ben, og hvis du er blevet lidt nysgerrig efter at se Dions modige looks fra sommerens modeuger, har vi herunder samlet alle hendes looks fra couture-modeugen i Paris 2019.  

Derfor er hele verden besat af Celine Dion lige nu

Relaterede artikler