Woman 'du jour' Derfor er hele verden besat af Céline Dion lige nu

Foto: MEGA

”Hvor i al verden kom hun fra?”.

Har du det også sådan med den allestedsnærværende sangerinde, Céline Dion, der virkelig er woman 'du jour' for tiden? I så fald kan vi godt forstå dig.

Den 51-årige canadiske sangerinde er – bevares – en offentlig figur, som man støder på engang i mellem, men særligt de sidste par måneder har ”My Heart Will Go On”-sangerinden ikke været til at komme udenom.

Måske tog det i virkeligheden fart efter årets Met Gala den 6. maj 2019, hvor Céline Dion mødte op iført et Oscar de la Renta-look, der mest af alt mindende os om en lysekrone.

Foto: MEGA

Senere i maj måned var Céline Dion igen svær at komme udenom, idet hun medvirkede i James Cordens "Carpool Karaoke", hvor vi fik rig mulighed for at synge med på nogle af klassikerne. 

Men særligt vildt er det altså gået indenfor de sidste par dage, hvor couture-modeugen i Paris løber af stablen, og hvor den legendariske sangerinde selvfølgelig er selvskrevet gæst ved hvert et show.

Faktisk har hun også en hel den nyfunden fritid at gøre godt med, for efter 16 år med faste shows i Las Vegas, er hendes tid på Caesars Palace slut, idet hun spillede det sidste show den 6. juni 2019.

Læs også: Se kvindernes bedste street style-looks fra mændenes Paris Fashion Week.

Sangerinden, der er mor til tre, holdt ellers en lang pause fra couture-modeugen mellem 2007 og 2016, men nu er hun tilbage og at dømme efter hendes ageren ved dette års modeuge, ligner hun ikke ligefrem en, der har planer om at trække sig tilbage foreløbig.

Den 51-årige sangerinde, der blev enke tilbage i 2016, er modig i sine modeuge-outfits. Og vi mener modig! Den får ikke for lidt med hensyn til hverken fjer, hatte eller særdeles bare ben, og vi kigger både måbende og begejstrede med, hver gang hun træder udenfor en dør.

Har du lyst til at gøre det samme, så scroll løs i galleriet herunder, hvor vi har samlet alle Céline Dions looks fra couture-modeugen i Paris, der er skyld i, at hele verden besat af hende lige nu:

Derfor er hele verden besat af Celine Dion lige nu

 

 

 

Relaterede artikler