9 gaveideer til dine brudepiger

Foto: Bachelorette Movie

Der kan hurtigt gå 'bridezilla' i den, og det er oftes bruden, der er i fokus, når kirkeklokkerne ringer og sløret skal på.

Men hvis du er i gang med at planlægge bryllup, så husk også dem der hjælper dig med meget mere end bare at holde sløret og brudebukketten på den store dag.

Brudepigerne står nemlig ofte ved brudens side i månederne, ugerne og dagene op til dagen, hvor kagen skal skæres bryllupsløfterne skal gives. De hjælper med at finde den rigtige kjole, de taler dig fra de kolde fødder, de planlægger din polterabend og får stressiveauet tilbage på et naturligt niveau, når din kommende svigermor går dig på nerverne.

Kort sagt, de er der for dig fra det sekund forlovelsesringen bliver sat på din finger! 

Læs også: 9 ting, du ikke må tage på til et bryllup

Så hvis du lige nu planlægger dit bryllup, så husk at tak dine brudepiger med en lille gave - og vælg en, som de med sikkerhed vil blive glade for og bruge igen og igen!

Og vis gerne, at du har tænkt netop på dem, i den gave du vælger. En gave til brudepiger kan nemt gøres personlig med et monogram, eksempelvis på en sød strandtaske, eller hvis du vælger et par fine perleøreringe i deres ynglingsfarve.

Du kan også finde en fin sovemaske eller pyjamas, som vil være nyttig efter den store bryllupsfest, når de skal sove anstrengelserne (og champagnerusen) ud. Når alt kommer til alt vil en personlig gave, frem for en satin-kinomo med "Team Bride" skrevet med similisten, være noget dine brudepiger vil sætte pris på.

I galleriet nedenfor har vi samlet 9 bud på fine gaver, som du kan overraske dine brudepiger med som tak for at stå ved din side på den store dag. 

9 gaveideer til dine brudepiger

 

Relaterede artikler