Bryllupsgæst 9 ting du ikke må tage på til et bryllup

Foto: Venner

Vi er midt i bryllupssæsonen, og måske er du en af dem, der skal til et eller flere brylupper denne sommer. Selvom du har været til et bryllup før, så er der muligvis nogle uskrevne regler omkring gæsternes pålædning, som du ikke kender til. Vi vil derfor gerne guide dig til, hvad du i hvert fald ikke må tage på til et bryllup.

Det handler om ikke at gøre bruden vred, fornærmet eller ked af det, og dit garderobevalg kan være helt afgørende for, om bruden får ødelagt sin store dag.

Det er naturligvis forskelligt fra brud til brud, hvad der forventes og kræves i forhold til gæsternes påklædning, men derfor er det alligevel en god idé at få fastslået de mest gængse påklædningsregler for ikke at træde nogen over tæerne.

Brylluppets kontekts har selvfølgelig også en indflydelse på, hvordan du bør klæde dig. Er det et kirkebryllup, et udendørsbryllup eller en vielse på rådhuset? Holdes bryllupsreceptionen i en have, på et slot eller i et forsamlingshus? Hvilken årstid er det? Alt sammen er spørgsmål, du kan stille dig selv for bedre at kunne afgøre, hvilket outfit, der er passsende til anledningen.

Hvis du har mulighed for det, så er det altid en rigtig god idé at find eud af, hvad bruden skal have på. På den måde kan du nemmere afgøre hvor fint eller afslappet et look, du skal sigte efter. 

I galleriet finder du de mest udbredte regler for gæstepåklæning til bryllupper. Så kan du jo også se, om du eventuelt allerede har brudt en regel eller to tidligere ...

Psst ... Klik eller 'swipe' dig igennem galleriet.

9 ting, du ikke må tage på til et bryllup

Relaterede artikler