Foto: Shutterstock
Magi

Kalder alle Harry Potter-fans! Nu kan du tage online timer på Hogwarts

af Selma Babette Ringmann Søgaard 18/08/2020
Har du altid ønsket dig at blive en del af det fortryllende univers på Hogwarts, men modtog du aldrig dit optagelsesbrev med posten? Så har vi en god nyhed til dig!
Vi troede aldrig, at denne dag ville komme. Vi har trods alt ventet i rundt regnet 20 år. Men nu er momentet kommet!   Nu kan du nemlig blive elev på selveste Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandsskab!    Uanset om du er født muggler, fuser, troldmand eller heks, kan du komme ind bag de lukkede døre og få kendskab til de mest fortrolige hemmeligheder (og vildeste trylleformler), der findes i den magiske verden.   

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

  Dedikerede Harry Potter-fans har nemlig genskabt magien fra Hogwarts i en digital udgave af skolen, under navnet Hogwarts Is Here. Her er det muligt at få online undervisning i flere af de mange fag, der tilbydes på Hogwarts.    Om du vil tage flere fag på én gang og læse forud som stræberen Hermione Granger - eller tage det chill og stille og roligt som Harry Potter og Ron Weasley, bestemmer du helt selv. Du skal bare vælge mellem de onlinefag, det er muligt at prøve kræfter med som fx forsvar mod mørkets kræfter, eliksirer, forvandling, magiens historie, besværgelser, samt mange flere - måske er DU den fødte troldmand eller -kvinde?   Hvem vil ikke gerne deltage i en time med forsvar mod mørkets kræfter, hvor man kan møde en boggart udklædt som sin værste fjende, for derefter at kaste besværgelsen Riddikulus, der gør hele situationen humoristisk i stedet?   Læs også: Nyhed! Verdens største Harry Potter-butik slår snart dørene op   Når du tilmelder dig på Hogwarts Is Here, slipper du for fordelingshatten og kan (i modsætning til Harry Potter) helt selv vælge, hvilket kollegium du vil tilhøre. Så er du til Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw eller Slytherin?   Du behøver faktisk heller ikke at oprette dig som studerende på Hogwarts. Du kan nemlig sagtens tage timer som f.eks. Hogwarts-spøgelse, medarbejder i ministeriet for magi, healer eller en af de mange andre karakterer, der fremtræder i Harry Potter-universet.    Det eneste, du skal gøre nu, er at finde din tryllestav frem og lade magien begynde - kun fantasien sætter grænser.