Nyhed! Verdens største Harry Potter-butik slår snart dørene op

Foto: PR

Åh! Hvem der bare havde en accent som selveste Harry Potter…

Måske det ikke lige er dét, du kommer til at finde i verdens største Harry Potter-butik, der snart slår dørene op, men i stedet kan du shoppe dig til mange af de andre episke items fra den populære fantasy-filmserie og prøve de interaktive oplevelser, som du husker så tydeligt fra Harry Potter-universet.

Mugglere fra hele verden skal altså snart vende deres flyvende koste mod 935 Broadway i New Yorks Flatiron District, for det er lige præcis her, verdens største Harry Potter-butik får adresse. 

I den 3. etagers store butik, der åbner i New York City, kommer du blandt andet til at kunne shoppe chokoladefrøer, Bertie Bott's Every Flavor Beans, tage toget til Kings Cross Station og få taget et billede, hvor du ankommer til Platform 9¾. Butikken kommer til at fylde næsten 2.000 kvadratmeter, så mon ikke, der er nok at gå på opdagelse i?

Vi. Kan. Ikke. Vente. 

Læs også: Veninderne fra Friends har holdt reunion og delt et ikonisk billede derfra.

Sarah Roots, der er Senior Vice President for Worldwide Tours and Retail for Warner Bros, glæder sig meget til sommeren 2020, hvor butikken for første gang slår dørene op:

”Denne butik kommer til at være den største dedikerede Harry Potter-butik i verden og bliver en ’must see’-attraktion for enhver fan. Her kan Harry Potter-entusiasterne engagere sig i interaktive oplevelser og talrige fotomuligheder, når de træder ind i magien,” fortæller Sarah Roots i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Vi er meget glade for at åbne i New York. Det er den ideelle by, hvor man kan starte med så mange dedikerede Wizarding World-fans, et avanceret detailmiljø og et samfund, der omfavner alle innovative oplevelser.”

Tilbage er altså kun at vente på, at kalenderen skriver sommer 2020. Hvem, der bare havde Hermiones trylleskills og kunne rejse frem i tiden... 

Relaterede artikler