The Row Mary-Kate & Ashley Olsen giver deres første magasin-interview i årevis

Foto: MEGA

Vi husker særligt det berømte tvillingepar, Mary-Kate og Ashley Olsen, fra 00’er filmene ’Holiday in the Sun’ og ’When in Rome’.

Tvillingeparret var tv-stjerner på niveau med Lindsay Lohan, men i 2006 skiftede de retning, og startede som designere i modebranchen – og med stor stil!

Som blot 18-årige startede de brandet, The Row, som ligger i den samme prisskala som store, historiske modehuse, som for eksempel Gucci. Mærkets kollektioner bliver ofte udsolgte, og det populære mærke sælges i mere end hele 80 lande.

Læs også: Kanye West spottet på date med Hollywood-kendis efter Kim K-brud

Trods deres populære brand, og tidligere offentlige liv, så har vi i flere år ikke hørt meget til de succesfulde tvillinger, men nu har de for første gang i flere år givet et interview til i-D Magazine.

Læs også: 10 items til en casual sommergarderobe med et twist

Mary-Kate og Ashley fortæller blandt andet om springet fra skuespil til mode:

”Vi var lige flyttet til New York. Vi var 18 år, og jeg tror at, hvad vi vidste var, at vi gerne ville have en pause fra, hvad vi tidligere havde lavet, og opleve ting, som inspirerede os, og opleve, hvad livet har at tilbyde,” fortæller Ashley.

Læs også: Her er den egentlige grund til, at Kim Kardashian søgte om skilsmisse

Og nu kan de 15 år efter fejre The Rows store succes. Ligesom brandet er Mary-Kate og Ashley minimalister med stort M, og fokusset ligger i detaljen fremfor det ekstravagante og ekstreme.

”Jeg tror, at vi er rigtig meget perfektionister og hard workers – vi har altid arbejdet hårdt … Jeg tror at grunden til, at vi laver mode, er fordi, at vi konstant kan fikse vores fejl. Det er også vores job at finde alle fejl, der er for at sikre os, at vi konstant skubber os selv og træner vores øje,” fortæller Mary-Kate.

Pigerne har med vilje taget afstand til offentligheden, og selv i forbindelse med brandingen af ’The Row’ ønskede de ikke at være i front:

”Vi ønskede ikke at være i front for det, vi behøvede ikke engang, at folk vidste, at det var os. Det handlede bare om produktet.”

Læs også: Kendall Jenner har én helt særlig regel, som gælder for alle dem, hun har datet

Olsen-tvillingerne forklarer også, at deres behov for at være private altid har været der, og at det blot er den måde, som de er opdraget på, og med flere negative oplevelser med presse og interviews er det da også forståeligt, at de har valgt at trække stikket yderligere de seneste år.

Du kan læse hele Mary-Kate og Ashley Olsens interview med i-D Magazine lige HER.

Læs også: Her er Gannis nye sommerkollektion, som vi bare må have fat i

Psst … Vi har i galleriet herunder samlet 9 kendisser, som er lige så vilde med tvillingernes brand, The Row, som vi er!

9 kendisser, der er vilde med The Row

Læs også: Her er Tiffany & Co.s' nye globale ambassadører, som du helt sikkert kender

Relaterede artikler