Afsløring Her er Tiffany & Co.’s nye globale ambassadører, som du helt sikkert kender

Foto: Breakfast at Tiffany's

Det globale og eksklusive smykkebrand, Tiffany & Co., har leveret unikke og elegante smykker med innovative designs og kvalitetsgaranti siden 1837.

Brandet har trods dets mange år på bagen aldrig nogensinde skuffet os, og nu har de endnu en gang bevist, at de er up to date med annonceringen af deres tre nye ambassadører.

Tiffany & Co. afslører nemlig, at den amerikanskfødte argentinsk-britiske skuespillerinde, Anya Taylor-Joy, den kinesiske freestyle skiløber, Eileen Gu, og den amerikanske skuespillerinde, sangerinde og ejer af Pattern Beauty, Tracee Ellis Ross, er brandets nye, globale ambassadører.

Læs også: 10 fine shorts til sommervarmen

”Da jeg var lille, gik jeg ofte rundt i Tiffany & Co.’s flagship-butik på Fifth Avenue, og forestillede mig selv som en voksen kvinde, der havde Tiffanys modige og elegante signaturdiamanter på. At jeg alle disse år senere er blevet ansigtet for dette ikoniske brand og repræsenterer T1-kollektionen, er en drøm, som går i opfyldelse,” fortæller Tracee Ellis Ross om sit nye ambassadørskab.

Læs også: 7 danske smykkebrands, du skal kende

Som en del af den nye Tiffany T1-kampagne, ’Give Me the T’, har fotograf Mario Sorrenti skudt billeder af de tre nye ambassadører i scener, som omhandler bogstavet T. Vi ser for eksempel Tracee, som drikker en kop te og Eileen, der peger på tiden.

Foto: Mario Sorrenti

 

Foto: Mario Sorrenti

T1-kollektionens omdrejningspunkt er inderstyrke og individualitet, og med de nye kampagnebilleder med Anya, Eileen og Tracee bliver både nye og ældre smykker blandet som et bevis på kollektionens mulighed for selvudfoldelse.

”Jeg elsker balancen mellem elegant simpelhed og opsigtsvækkende mod, som den nye T1-kollektion tilbyder,” fortæller Eileen Gu.

Læs også: Cool, farverige jakkesæt trender endnu en gang

 

Foto: Mario Sorrenti

Du kan få fingrene i de smukke smykker lige HER, og du kan i galleriet herunder se alle de fængende og inspirerende kampagne- og behind the scenes-billeder.

Læs også: 10 items til et sommerlook med fine detaljer

Tiffany & Co. ambassadører

Læs også: Adidas og Marimekko har indgået et ikonisk designsamarbejde

Relaterede artikler