KUWTK Kendall Jenner har én helt særlig regel, som gælder for alle dem, hun har datet

Foto: Imaxtree

Vi har set lidt af hvert gennem de sidste 14 år og 20 sæsoner af reality-serien, Keeping Up With the Kardashians, men én ting vi dog aldrig har set, og aldrig kommer til, er Kendall Jenners kærlighedsliv – og det er der én helt særlig grund til.

Den 25-årige model og reality stjerne har nemlig én helt særlig regel, som har gjaldt for alle dem, som hun har datet gennem tiden: Hun har ikke villet lade nogle af dem vise sig på showet, før de havde datet i mindst et år. Executive producer, Farnaz Farjam, forklarer yderligere:

”Kendall har altid haft den her regel – hun følte, at hun blev nødt til at have været sammen med nogen i mindst et år, før hun kunne lade dem være en del af showet, fordi hun ikke altid ved, hvad folks intentioner er.”

Læs også: Denne Kardashian-søster var mindst fan af at være foran kameraet

Hvis ikke KUWTK havde annonceret, at sæson 20 var deres sidste sæson, så kunne Kendall ellers netop have haft sin første kæreste nogensinde med på showet, da hende og kæresten, Devin Booker, for nyligt fejrede deres første årsdag sammen.

Læs også: Kylie Jenner fik intet mindre end 5 Chanel-tasker på mors dag

I galleriet herunder kan du se alle de kærester og flammer, som Kendall og Kylie har haft igennem tiden (minus Kendalls nyeste tilføjelse, Devin Booker).

Alle dem som Kylie- og Kendall Jenner har datet gennem tiden

Læs også: Her er Kendall Jenners nye kærlighed

Relaterede artikler