Venindebog 20 spørgsmål til Tina Lykkegaard

Foto: @tinalykkegaard

Du kender sikkert venindebogen fra din barndom og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på cool kvinder som Emilie LiljaCecilie HaugaardMaria Kragmann,  Gun-Britt og Karoline Dalls venindebog.

Når vi taler skønheds- og sundhedsguruer, er det svært at komme udenom Tina Lykkegaard, der, ud fra et holistisk syn, guider til sund hud og indre balance. 

På Tinas Instagram-profil som pt. har over 34.000 følgere, deler hun ud af sin store viden indenfor området samt deler råd og tips til alle hududfordringer 

Hvis du gerne vil blive klogere på Tina, kan du læse med i ugens venindebog, hvor hun blandt andet løfter sløret for, hvad hun altid har med i tasken, hvad hendes absolutte yndlingskøb er, og hvad hun ville være, da hun var lille. 

Læs også: 20 spørgsmål til Charlotte Caroline 

@tinalykkegaard

Udover mit navn kalder folk mig: Lykgaard - Nej ikke Lykkegaard, men Lykgaard.

Alder: 31 år - jeg var tæt på at sige 28 år, men det er vist 31 år. 

Livret: Går mørk chokolade under denne kategori?

Da jeg var lille, ville jeg være: Jeg var stensikker på, at jeg skulle være frisør eller kosmetolog. 

Mit bedste køb nogensinde: Nu er jeg jo en (øko/naturlig) kæmpe beauty-nørd, så da jeg opdagede diverse beautyredskaber, og ikke mindst, hvad de kan gøre for huden, var jeg solgt. Så mit bedste køb må være en Gua Sha, som er et massage-redskab til ansigt eller krop. 

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Ærlig, omsorgsfuld og dét at jeg har lysten til at inspirere andre. 

Min absolut yndlingsby er: Jeg har rejst meget som yngre i hele verden, men jeg har ikke en bestemt by, som er min yndlings. Jeg elsker at se verden, og jeg håber snart, det kan komme til at ske igen. 

Det har jeg altid i tasken: En håndcreme, læbepomade og mit største arbejdsredskab - min telefon. 

Sidste gang jeg græd, var: Jeg er ret meget gravid, så de kære hormoner kan sagtens komme uanmeldt. 

Mit næste køb er: Helt sikkert noget naturlig beautyrelateret eller noget til lillebror, som er på vej. 

Jeg vil gerne blive bedre til at: Være i nuet og ikke ha' så mange planer og idéer. Jeg er ret kreativ tænkende, hvilket er godt for min forretning, men det kan også blive for meget. Jeg har svært ved at slippe alle mine ideer, og det kan godt stresse mig en smule. 

All time favorite movie: Åhh, jeg er nok den dårligste til titler, og jeg er typen, der kun ser en film én gang. Så her må jeg være svar skyldig, men alt med lidt drama og romantik er favoritterne. 

Jeg er komplet afhængig af: Nåååå, det er her jeg skal skrive god mørk chokolade! Men også at dygtiggøre mig indenfor hud og beauty. 

Det gør mig vred, når: Jeg glemmer mig selv. Det irriterer mig, når jeg glemmer at mærke efter. Det kan måske lyde egoistisk, men det er det mest selvkærlige, jeg har lært efter at have været nede med stress for efterhånden en del år siden. Jeg bliver absolut ikke den bedste udgave af mig selv, hvis jeg glemmer mig selv og mine behov i farten. 

Jeg er gladest, når: Selvfølgelig når mine nærmeste har det godt, men hvis vi skal fortsætte lidt i det selvkærlige spor, er det efter en tur i havet (gerne vinterbadning), en god lang alenestund, hvor jeg ikke skal være noget for nogen andre, men kun mig selv, en løbetur (altså bagefter) eller efter et spaophold på mit badeværelse. 

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Nu er jeg ikke den største dansemus, så jeg tror nærmere, at det er min gode veninder, der får mig på dansegulvet og ikke nødvendigvis en god sang. 

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Lige nu fylder lillebror i maven ret meget, så pt. er tøjet meget bekvemt. Det må være en helt basic bomuldsskjorte, hvor der er plads til det hele. 

Guilty pleasure: En god serie, dyne på sofaen og ikke mindst den mørke chokolade! 

Jeg er stolt af at: Have opbygget en stabil forretning. Jeg havde aldrig drømt eller troet på, at jeg skulle være selvstændig med de dejligste ansatte. 

Læs også: 20 spørgsmål til Jeanette Ottesen

Relaterede artikler