Foto: All Over Press
Beyoncé

Hvilken Beyoncé sang skal du danse til baseret på dit stjernetegn?

29/09/2017
Er du nysgerrig efter hvilken Beyoncé sang der passer perfekt til dig der er vædder, vandmand, vægt eller én af de andre i alt 12 stjernetegn? ELLE guider dig her til den helt rette Queen-B sang til din weekend, baseret på dit stjernetegn.

Forskellige stjernetegn giver forskellige festtyper, og der kan dermed komme kamp om sangene på playlisten, når forskellige stjerner kolliderer på festlige aftener. Mens tyren gerne vil have et upbeat soundtrack til den helt store fællesdans på gulvet, vil fisken gerne sætte noget mere følsomt på anlægget, der inviterer til kinddans med den lækre sag, fisken har kastet lange blikke efter hele aftenen. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

At vælge det helt rigtige soundtrack til den helt perfekte aften kan derfor være noget uoverskueligt, når I er mange forskellige stjernetegn samlet til samme fest, og alle flokkes omkring DJ-pulten eller anlægget for at vælge yndlingssangen til at danse til eller skråle med på.

ELLEs søstermagasin ELLE UK har løst problemet og sammensat en guide til Beyoncés store katalog af hits, og hvilket hit du skal vælge til festen, baseret på dit stjernetegn. 

Læs også: Beyoncé-feber: Her er Queen B's flotteste koncert-outfits gennem tiden 

Uanset om du er tvilling, fisk, tyr eller én af de andre i alt 12 stjernetegn, har du selvfølgelig brug for at slippe din indre Beyoncé ud i de sene nattetimer. Men hvilken sang er bedst til dit party-moment, baseret på dit stjernetegn?

ELLE guider dig her til hvilke Beyoncé-tunes, der passer perfekt til at danse til, skråle med på eller danse kinddans til, baseret på netop dit stjernetegn. 

Psst.. hvis I så er flere stjernetegn samlet til festen, så laver I da bare en playliste samlet med de Queen-B sange, der passer til jeres stjernetegn! Smart!   

 

Vædderen: ”Yoncé”

Vædderen er det første stjernetegn i dyrekredsen og dermed den naturlige leder af flokken, og den første til at få gang i festen. I denne sang er der dømt selvsikker girl-power, og vil uden tvivl hjælpe vædderen med at få sat gang i førfesten på den mest energiske måde.

 

Tyren: "Halo"

Rolig, stabil og tålmodig – det er hvad tyren er. Og sanselighed og det æstetiske er omdrejningspunktet i denne sang, der passer perfekt til de lyse morgentimer hvor tyren egentlig bare skal have noget at skråle med på sammen med sine venner på dansegulvet.

 

Tvillingen: "Blow"

Tvillingen er om nogen det stjernetegn, som med sin energi højest sandsynligt er den sidste til at forlade dansegulvet. Tvillingen skal derfor have noget upbeat at danse til, og hvad er bedre end en sang, der i musikvideoen blandt andet byder på sexede rulleskøjter, prangende tøj og gigantiske 80’er loops-øreringe? Tvilling, denne sang er som lavet til dig!

 

Krebsen: "Heaven"

Åh, kære krebs. Du er som den storesøster vi aldrig fik og helt sikkert på pletten, når vi skal udenfor klubben for at trække lidt frisk luft efter et eller to shots tequila for meget. Du har en loyalitet som ingen anden, og indenunder din til tider hårde kerne gemmer sig der et hjerte af guld. Du skal have en sang der er fin, rolig og gennemført – hvad passer bedre til dig, end denne sang som Beyoncé skrev til hendes GFF (Girl Friend Forever, red.)?

 

Løven: "Flawless" 

Løven, dyrenes konge af natten, skal da helt sikkert danse selvsikkert igennem til ”Flawless” – du er uovervindelig! Men pas på med at bruge for mange penge på nattens våde varer, da Løven har et ry for at være det stjernetegn, der har det største pengeforbrug.

 

Jomfruen: "Love Drought" 

Vil du egentlig bare hellere ligge hjemme i din seng, i stedet for at stå i baren omringet af veninderne? Det kan være én af de spørgsmål, Jomfruen tit skal høre ude i byen. For selvom Jomfruen udadtil virker rolig, fattet og måske endda som om et selskab virker kedsommeligt, så foregår alt indeni Jomfruen, der har et enormt følelsesliv. Jomfruen skal derfor have noget fint, noget blødt og noget nærmest spirituelt at lytte til, når Jomfruen kommer hjem og kaster sig på puden efter en sjov aften.

 

Vægten: "Upgrade U" 

Lad Beyoncé opgradere din aften med en skønhed af en sang, som enhver født i dette stjernetegn bliver øjeblikkeligt tiltrukket af. Vægten bliver tiltrukket af alt, der glimter og denne sang er derfor perfekt - Vægten fortjener at blive badet i guld og diamanter mindst én gang i løbet af en bytur!

 

Skorpionen: "Jealous" 

Skorpionen har en tendens til at opleve en bytur som lidenskabelig, intens og følelsesladet. Og stormfulde nætter er en del af dit normale repertoire, hvis du er født i skorpionens tegn. Lad jalousi-Beyonce tage dig i hånden og guide dig igennem de intense oplevelser.

 

Skytten: "All Night"

Hvis der er ét stjernetegn som formår at lave citroner om til lemonade på vaskeægte Beyoncé stil, så er det Skytten. Skytten er energisk og ærkeoptimistisk og skal have et soundtrack som er ligesådan for at få den ultimative danse-aften. ’All night’ giver Skytten en opskrift på den bedste lemonade, hvor ingredienserne er dans, positivitet og venskaberne omkring dig.

 

Stenbukken: "Run the World (Girls)" 

Du er ambitiøs og skal kunne skråle med på sangen, der giver stemme til alle dine tanker om dine seriøse karriereplaner. Dit liv går stærkt, og det samme gør ”Run the world”. Who run the world? Det gør du!

 

Vandmanden: "7/11"

Ligesom 7/11 udgaven af Beyoncé, så er du den ultimative cheerleader i vennegruppen og får alle op af stolene. Du sørger for en vild aften, som helst starter i et badeværelse fyldt med makeup der nærmest eksploderer ud over det hele og dance-offs imellem dig og veninderne midt i hårstylingen, alt imens du skråler med på denne sang (med hårbørsten som mikrofon, naturligvis!)

 

Fisken: "Mine" 

Suk - fiskens helt ideelle afslutning på en bytur er en følsom kinddans med ham, du har sendt lange blikke til hele aftenen. Fisken er tegnet som i dén grad er romantisk, følsom og intuitiv. Fisken har også svært ved at sige nej, som kan lede til problemer når venindeflokken spørger dig om du ikke skal have et shot tequila mere, selvom du egentlig ikke har lyst! Sangen ”mine” er derfor det perfekte soundtrack til fisken, der måske har fået lidt for meget at drikke og leder efter en last-minute-romance på dansegulvet.

 

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2022-05-17/arket-.png

Arket, 490 kr.

Køb her
/2022-05-17/gannishorts.png

Ganni, 1.400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/costop.png

Cos, 320 kr. 

Køb her
/2022-05-17/arket.jpg

Arket, 490 kr. 

Køb her
/2022-05-17/guccimiinto.jpg

Gucci, Boozt, 2.090 kr. 

Køb her
/2022-05-17/esteelaudersephora.png

Estée Lauder, Sephora, 280 kr. 

Køb her
/2022-05-17/coskjole.png

Cos, 790 kr. 

Køb her
/2022-05-17/andotherstoriesballerina.png

And Other Stories, 650 kr. 

Køb her
/2022-05-17/ganniblazer.png

Ganni, 2.500 kr. 

Køb her
/2022-05-17/chanelmatas.jpg

Chanel, Matas, 380 kr. 

Køb her
/2022-05-17/ecooking.png

Ecooking, 240kr. 

Køb her
/2022-05-17/ginatricotbukser.png

Gina Tricot, 250 kr. 

Køb her
/2022-05-17/junabahne.png

Juna, Bahne, 750 kr. 

Køb her
/2022-05-17/hmtop.png

H&M, 180 kr. 

Køb her
/2022-05-17/framacareofcarl.png

Frama, Care Of Carl, 280 kr. 

Køb her
/2022-05-17/remainboozt.png

Remain Birger Christensen, 900 kr. 

Køb her
/2022-05-17/weekdayjeans.png

Weekday, 400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/pernillecorydon.jpg

Pernille Corydon, 400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/haykitchenone.jpg

Hay, Kitchenone, 400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/hmtaske.png

H&M, 350 kr. 

Køb her
/2022-05-17/weekendbymaxmaraboozt.png

Weekend By Max Mara, Boozt, 1.700 kr. 

Køb her