beyonce
Foto: Daniela Vesco/AP/Ritzau Scanpix
Beyoncé

Hvilken Beyoncé sang skal du danse til baseret på dit stjernetegn?

Af Redaktionen 12/07/2023
Stenbuk, du har en fest i vente!

Beyoncé turnerer lige nu verden rundt med sin 'Renaissance World Tour', der lægger storby efter storby ned - og ikke mindst har kastet nogle vilde outfits og rørende øjeblikke af sig.

Men findes der mon en særlig Beyoncé-sang, der er som skrevet til dig ud fra dit stjernetegn? Svaret er ja.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For selvfølgelig er vores stjernetegn afgørende for vores personlighed, og det spiller bestemt også en rolle for, hvad der fyrer op under fest (eller følelser), og det kan give anledning til en kamp om playlisten, når forskellige stjerner kolliderer på festlige aftener.

Mens tyren gerne vil have et upbeat soundtrack til den helt store fællesdans på gulvet, vil fisken gerne sætte noget mere følsomt på anlægget, der inviterer til kinddans med den lækre sag, fisken har kastet lange blikke efter hele aftenen.

At vælge det helt rigtige soundtrack til den helt perfekte aften kan derfor være noget uoverskueligt, når I er mange forskellige stjernetegn samlet til samme fest, og alle flokkes omkring DJ-pulten eller anlægget for at vælge yndlingssangen til at danse til eller skråle med på.

ELLEs søstermagasin ELLE UK har løst problemet og sammensat en guide til Beyoncés store katalog af hits, og hvilket hit du skal vælge til festen, baseret på dit stjernetegn - eller, hvilket nummer du skal lytte ekstra godt efter, skulle du være så heldig at have sikret dig billet til en af Queen B's koncerter.

ELLE guider dig her til hvilke Beyoncé-tunes, der passer perfekt til at danse til, skråle med på eller danse kinddans til, baseret på netop dit stjernetegn.

Vædderen: ”Yoncé”
Vædderen er det første stjernetegn i kredsen og dermed den naturlige leder af flokken, og den første til at få gang i festen. I denne sang er der dømt selvsikker power, og det vil uden tvivl hjælpe Vædderen med at få sat gang i festen på den mest energiske måde.

Tyren: "Halo"

Rolig, stabil og tålmodig – det er hvad tyren er. Og sanselighed og det æstetiske er omdrejningspunktet i denne sang, der passer perfekt til de lyse morgentimer, hvor Tyren egentlig bare skal have noget at synge med på sammen med sine venner på dansegulvet.

Tvillingen: "Blow"
Tvillingen er om nogen det stjernetegn, som med sin energi højest sandsynligt er den sidste til at forlade dansegulvet. Tvillingen skal derfor have noget upbeat at danse til, og hvad er bedre end en sang, der i musikvideoen blandt andet byder på rulleskøjter, prangende tøj og gigantiske 80’er hoop-øreringe? Tvilling, denne sang er som skrevet til dig!

Krebsen: "Heaven"
Åh, kære Krebs. Du er som den storesøster vi aldrig fik og helt sikkert på pletten, når vi skal ud af klubben for at trække lidt frisk luft. Du har en loyalitet som få, og indenunder din til tider hårde kerne gemmer sig der et hjerte af guld. Du skal have en sang der er fin, rolig og gennemført – hvad passer bedre til dig, end denne sang som Beyoncé skrev til hendes GFF (Girl Friend Forever, red.)?

Løven: "Flawless"
Løven, dyrenes konge af natten, skal da helt sikkert danse selvsikkert igennem til ”Flawless”. Men pas på med at bruge for mange penge på nattens våde varer, da Løven har et ry for at være det stjernetegn, der har det største pengeforbrug.

Jomfruen: "Love Drought"
Vil du egentlig bare hellere ligge hjemme i din seng, i stedet for at stå i baren omringet af vennerne? Det kan være én af de spørgsmål, Jomfruen tit skal høre ude i byen. For selvom Jomfruen udadtil virker rolig, fattet og måske endda som om et selskab virker kedsommeligt, så foregår alt indeni Jomfruen, der har et enormt følelsesliv. Jomfruen skal derfor have noget fint, noget blødt og noget nærmest spirituelt at lytte til.

Vægten: "Upgrade U"
Lad Beyoncé opgradere din aften med en skønhed af en sang, som enhver født i dette stjernetegn bliver øjeblikkeligt tiltrukket af. Vægten bliver draget af alt, der glimter og denne sang er derfor perfekt. Vægten fortjener (eller forventer?) at blive badet i guld og diamanter mindst én gang i løbet af en bytur.

Skorpionen: "Jealous"
Skorpionen har en tendens til at opleve en bytur som lidenskabelig, intens og følelsesladet. Og stormfulde nætter er en del af dit normale repertoire, hvis du er født i skorpionens tegn. Lad jalousi-Beyoncé tage dig i hånden og guide dig igennem de intense oplevelser.

Skytten: "All Night"
Hvis der er ét stjernetegn som formår at lave citroner om til lemonade i vaskeægte Beyoncé stil, så er det Skytten. Skytten er energisk og ærkeoptimistisk og skal have et soundtrack som er lige sådan for at få den ultimative danse-aften. ’All night’ giver Skytten en opskrift på den bedste lemonade, hvor ingredienserne er dans, positivitet og vennerne omkring dig.

Stenbukken: "Run the World (Girls)"
Du er ambitiøs og skal kunne skråle med på sangen, der giver stemme til alle dine tanker om dine seriøse karriereplaner. Dit liv går stærkt, og det samme gør ”Run the world”. Who run the world? Det gør du!

Vandbæreren: "7/11"
Ligesom "7/11"-udgaven af Beyoncé, så er du den ultimative cheerleader i vennegruppen og får alle op af stolene. Du sørger for en vild aften, som helst starter på et badeværelse fyldt med makeup, der nærmest eksploderer ud over det hele og dance-offs imellem dig og veninderne midt i stylingen, alt imens du skråler med på denne sang (med hårbørsten som mikrofon, naturligvis).

Fisken: "Mine"
Fiskens helt ideelle afslutning på en bytur er en følsom kinddans med ham, du har sendt lange blikke til hele aftenen. Fisken er tegnet som i dén grad er romantisk, følsomt og intuitivt. Fisken har også svært ved at sige nej, som kan lede til problemer når vennerne spørger, om du ikke skal have et shot tequila mere, selvom du egentlig ikke har lyst. Sangen ”Mine” er derfor det perfekte soundtrack til Fisken, der måske har fået lidt for meget at drikke og leder efter en sidsteøjebliksromance på dansegulvet.

Lyt til ELLEs podcast 'Klædt På', som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her