Astrologi
Foto: Adam Hale
Horoskop

Horoskop: Sådan bliver din september måned

Af Felicia Stålkrantz Baurén, oversættelse Rose Maria Boelsmand 5/09/2023
Hvad byder denne september måned på? Stjernerne giver dig svaret.

September måned står i Jomfruens tegn.

De praktiske og intelligente Jomfruer styres af Merkur. De har let ved at udtrykke sig og kan lide at have styr på deres ting. Jomfruer er pragmatiske og tror ikke på romantik, lige indtil den dag de bliver forelskede. En forelsket jomfru slipper al fornuft og overgiver sig helt. Arbejdsmæssigt er de gode til gruppearbejde, hvor andre styrer og bestemmer. De kan godt tage beslutninger, men trives ikke med at være ledere.

Hvis du er nysgerrig på, hvordan din september måned bliver, så vil ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz Baurén herunder give dig svaret.

Hun har nemlig taget et kig mod stjernerne, og i nedenfor spår hun om, hvordan din måned vil udfolde sig.

Skorpion 24/10 -22/11

Foto: Adam Hale

Der er erotik i dit tegn, som udvikler sig og giver dig kreativ indflydelse. Er du i et forhold, tager det for alvor fart i første halvdel af september, og som single er der en del flirten. Midt på måneden opstår kommunikationsvanskeligheder, og det stiller krav til dine konflikthåndteringsevner.

Skytte 23/11 - 21/12

Foto: Adam Hale

Du er i harmoni. Du er kreativ og har visioner for, hvor du er på vej hen. Jupiter får dig til at tænke stort, mens en påvirkning fra Jomfruen har en stabiliserende virkning, der gør dig struktureret. På arbejdet sætter dine chefer pris på din fleksibilitet og dit humør.

Stenbuk 22/12 - 20/1

Foto: Adam Hale

Trods en turbulent start, falder du til ro midt i september og får mulighed for at vise præcis hvor beslutsom, du kan være. Venus beriger dig med en aura af sensualitet, så vær forberedt på at blive bejlet til – særligt hvis du er single. Du bliver værdsat, og dit lys har sjældent skinnet klarere.

Vandbærer - 21/1 - 18/2

Foto: Adam Hale

Du træffer bevidst eller ubevidst en beslutning, som indebærer forandring – ikke bare for dig, men for hele din familie. Måske vil du have et kæledyr eller et barn. Beslutningen er langsigtet, men tages inden for den nære fremtid. Hav øje for økonomien og glæd dig til gode nyheder.

Fisk - 19/2 - 20/3

Foto: Adam Hale

Du starter et nyt kapitel og forsøger at slå en streg over de konflikter, der er opstået over sommeren. Jupiter giver dig styrke til at se ud over forskelligheder og forstå vigtigheden i at have familien nær. Den 23/9 er det høstdag, og det markerer en afslutning, men også en ny begyndelse for dig.

Vædder - 21/3 - 20/4

Foto: Adam Hale

Du tager fat og er ikke bange for at mislykkes. Både tempo og forventninger stiger på jobbet, og det er vigtigt, at du arbejder med din kommunikation – særligt i private relationer. Midt på måneden vil du opleve stærke energier, som kan få dig på afveje. Du har et specielt møde i vente.

Tyr - 21/4 - 21/5

Foto: Adam Hale

Du er ikke meget for forandring, men kan tilpasse dig overraskende hurtigt, når du vil. Der sker meget, og du drømmer om at sætte en kæp i hamsterhjulet for at følge med mentalt. Du tager måske på en kort rejse, der giver dig den energi, du behøver. Du får gode nyheder.

Tvilling - 22/5 - 21/6

Foto: Adam Hale

Du tager fat på efteråret allerede i september, og har fokus på at bygge dine relationer op. Du vil opleve en del modgang, men det er den type, der ruster dig og gør dig stærkere. Den sidste del af måneden har du fokus på at tage hånd om og arbejde med dine følelser.

Krebs - 22/6 - 22/7

Foto: Adam Hale

Du har mulighed for at ændre visse ting i dit liv. Du tænker ud af boksen og har drive. Effekten, der kommer fra Jupiter, aftager midt på måneden og dine idéer bliver mere jordnære. Sidst på måneden kan der opstå konflikt i familien, og det er vigtigt, at du udtrykker det, du føler.

Løve - 23/7 - 23/8

Foto: Adam Hale

Du tager hul på september med et eventyr. Du beviser nok engang, hvilken kraft du har, og hvor meget du kan nå på kort tid. Du ser bort fra dine egne begrænsninger og er modig og innovativ, men herefter bliver du mere reflekterende. Sidst på måneden venter et karriereskifte.

Vægt - 24/9 - 23/10

Foto: Adam Hale

Du har fart på og er klar til nye udfordringer. Jupiter hjælper dig med at se muligheder, men det er først midt i september, du finder fodfæste og kan gøre idé til virkelighed og lukke kærligheden ind i dit liv. Det bliver en god tid, hvor du tør vise dine følelser og være sårbar.

Jomfru - 24/8 - 23/9

Illustration: Adam Hale
JOMFRU 24/8 - 23/9 Du er ude så meget, du kan, og så snart solen kigger frem, begiver du dig ud. Du har indset, hvor meget positiv energi du får, når du er ude, og det er den energi, der hjælper dig gennem lange arbejdsuger og arbejdspres. Du møder en person, som kommer til at stå dig meget nær.

I starten af september er du atypisk åben for forandringer. Det er en kreativ tid, hvor du udvikler din kunstneriske side. Dit tegn er fyldt med positivitet, særligt i de første uger. Midt på måneden forsøger du at forankre dine følelser mere praktisk i hverdagen, særligt omkring d. 15/9.

Lyt til ELLEs podcast 'Klædt På', som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her