Foto: Netflix
Film og TV

Horoskop: Se hvilken karakter fra ’Emily in Paris’, du minder mest om i følge dit stjernetegn

Af Rose Maria Boelsmand 27/12/2022
Er du passioneret som Sylvie, blød som Alfie eller perfektionistisk som Emily? Få svaret, og find ud af hvilken karakter fra 'Emily in Paris', du minder mest om ud fra dit stjernetegn.

Det har næsten ikke været til at undgå Netflix’ hitserie, ’Emily in Paris’, der til lige dele fascination og foragt har rullet over skærmene de sidste to år.

Serien har trukket omtale, både grundet de vanvittige Paris versus Amerika-klichéer, den flamboyante mode og ikke mindst (med lidt patriotisk stolthed) fordi, at vi herhjemme i Danmark af to omgange kunne klappe i vores danske hænder efter først at se en dansk kjole fra Rotate dukke op på selveste Emily og dernæst da den danske skuespiller, Søren Bregendal, landede en rolle i serien.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og nu er seriens tredje sæson altså skudt i gang, og med det kommer naturligvis også megen en snak om alt fra indhold til tøj og ikke mindst de skæve karakterer, der kendetegner serien.

Og med det in mente er det vel kun på sin plads at dykke lidt dybere nede i hver personage og finde ud af, hvilke stjernetegn de hver især minder meste om – og dermed: hvem du er fra den populære serie.

Vædder: Mindy Chan
Du er selvsikker, modig og altid klar på at have det sjovt, præcis som Emilys BFF, Mindy, og det er præcis det, der kendetegner en Vædder. Mindy forlod sin familie i Kina, for at skabe et liv for sig selv i Paris, og den selvstændighed, kombineret med viljen til at have det så sjovt som muligt undervejs, er ærketypisk Vædder-energi.

Foto: Netflix

Tyr: Gabriel
Som Tyr elsker du alle livets finere sider. Michelin-værdig mad, god vin, smukke bygninger, romance… og hvilken karakter rummer dette bedre end kokken Gabriel, der er billedet på en klassisk bougie franskmand? Der er ingen tvivl om, at Gabriel er Tyr, for selvom dette stjernetegn sætter pris på ting, der kan synes overfladiske, er de alt andet end materialistiske, men derimod meget jordbundne. Se bare hvordan Gabriel lærer Emily at leve mere i nuet, og er der for sine venner.

Foto: Netflix

Tvilling: Camille
Du har på godt og ondt to ansigter, men det betyder ikke nødvendigvis at du er ude efter at narre folk. Tvillingen besidder nemlig evner som at kunne tilpasse sig og være imødekommende – og få er mere Tvilling’sk end Camille. Hun er en udadvendt social sommerfugl og gør sidt bedste for at hjælpe andre, men holder sig stadig trofast til sit eget moralske kompas.

Foto: Netflix

Krebs: Alfie
Krebsen har en hård skal, men er blødere end blød under det faste ydre. Det samme gælder Alfie, der ved første øjekast virker sarkastisk, men som viser sig at have fine, følsomme sider. Krebsen er desuden lidt af en hjemmefødning, og det viser sig glimrende i Alfie, der konstant minder alle om, at han er fra England, og meget hellere vil bo der, end i Paris.

Foto: Netflix

Løve: Antoine Lambert
Løver elsker at være midtpunktet og har lidt tendens til at blive forgabt i sig selv. Antoine er ingen undtagelse for dette klassiske løvetræk, og hans selvsikkerhed er ikke til at tage fejl af. Løven er dog også yderst loyal og generøs, og vil altid vise sine ærlige intentioner - præcis som da Antoine investerede i Gabriels restaurant.

Foto: Netflix

Jomfru: Emily Cooper
Som Jomfru er du perfektionistisk og organiseret til fingerspidserne og målrettet som få. Præcis som Emily Cooper. Hangen til perfektion kommer dog ikke uden bump på vejen, og nogle gange er det på bekostning af dem, der står hende nær, hvilket Emily også oplever ved selvsyn flere gange. Men i bund og grund vil Jomfruer alle det bedste, også selvom de spænder ben for sig selv fra tid til anden.

Foto: Netflix

Vægt: Luc
Et af de mest kendetegnende træk for en Vægt, er trangen til balance og harmoni omkring dem. Vægten går til længder for at lade alle blive hørt. Det viser Luc, der virkelig gør meget for at få Emily til at føle sig velkommen og være sød ved hende, men han er også ærlig og fortæller hende, at hun må tage ansvar. Typisk Vægt-opførsel.

Foto: Netflix

Skorpion: Sylvie
Skorpioner er passionerede dyr, der går kompromisløst efter det de vil have; men også passionerede i den forstand, at de sjældent vil tilgive eller skåne dem, der måtte stå i vejen for dem. Den evigt elegante, men også afmålte Sylvie er den ultimative Skorpion, hvilket hun beviser igen og igen i sin kamp mod truslen fra USA, aka. Emily Cooper.

Foto: Netflix

Skytte: Benoît
Skytter er glade og meget afslappede, frie personligheder, der ikke let lader sig binde. Og hvem er mere letlevende end musikeren Benoît? Skytter er ofte dem, der underholder selskabet med røverhistorier fra nær og fjern, som elsker sjov og ballade, men som heller ikke lægger fingre i mellem, når sandheder skal siges.

Foto: Netflix

Stenbuk: Madeline Wheeler
Alle ved at arbejde og karriere vægter over alt for en Stenbuk, og det beviser den højgravide Madeline Wheeler gang på gang, når hun prioriterer sit arbejde over sin voksende mave. Stenbukken er sin helt egen naturforce, og ikke en, man let kan slå ud af kurs, hvilket Madeline er billedet på, når hun klør på, på trods af sine parisiske kollegaers åbenlyse foragt mod hendes metoder.

Foto: Netflix

Vandbærer: Julien
Vandbærerer er intelligente og kreative og er ikke bange for at gå deres egne veje – præcis som Julien. Han er dygtig til sit arbejde og kunstnerisk anlagt – men har også en rebelsk side, som han dyrker i sit had-kærlighedsforhold med Emily. Ingen mestrer den balance bedre end en Vandbærer.

Foto: Netflix

Fisk: Pierre Cadault
Hvis der er nogle, der føler og udtrykker alt på en gang; fra styrke til sensibilitet, så er den Fisken. Og hvem er mere i deres følelsers vold en den berømte, franske designer Pierre Cadault? Han brænder for sin karrierer, der er en forlængelse af hans egen kunstneriske og flamboyante personlighed, ligesom han har empati og føler sine omgivelser på et meget dybt plan.

Foto: Netflix

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her