stjernetegn
Foto: Adam Hale
Horoskop

Horoskop: Sådan bliver din august måned

Af Felicia Stålkrantz Baurén Oversættelse Rose Maria Boelsmand 1/08/2023
Hvad byder denne august måned på? Stjernerne giver dig svaret.

August måned står i Løvens tegn.

Løver er varme, karismatiske og har solen som herskerplanet. Det er svært at synes dårligt om dem, og selv om nogle slår sig på deres kækhed, vinder de folk over med deres charme. Det er umuligt at være vred på en løve i længere tid – det er de for positive til. Løver værdsætter loyalitet og passion, og for dem er nærhed, varme og sex vigtige elementer i en relation. Uden disse bliver Løver ikke længe i et forhold. Løver har også en veludviklet sans for drama.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du er nysgerrig på, hvordan din august måned bliver, så vil ELLEs astrolog Felicia Stålkranzt Baurén herunder give dig svaret.

Hun har nemlig taget et kig mod stjernerne, og i nedenfor spår hun om, hvordan din måned vil udfolde sig.

Vædder - 21/3 - 20/4

Foto: Adam Hale

Du forsøger ikke at lave for meget, men blot lade op. August bliver spændende, og de dobbelte fuldmåner giver anledning til at starte forfra. Midt på måneden kan du som single møde en, du synes meget om, men vær varsom med at stole på nogle, du ikke kender i månedens slutning.

Tyr - 21/4 - 21/5

Foto: Adam Hale

Du er kreativ og forbereder dig til efteråret. August starter stille, men herfra øges tempoet, og du får mere indflydelse på arbejdet. Du har det godt, men har travlt, da nye kollegaer og ændrede opgaver tærer på din energi. Selv om forandringerne er positive, er de stadig hårde for en tyr.

Tvilling - 22/5 - 21/6

Foto: Adam Hale

Du skal lære at sige stop og blive dårlige vaner kvit. Du vil starte efteråret på en frisk, men det kræver disciplin og selvindsigt. Du bruger tid på at lære dig selv at kende og omfavne både det positive og negative – uden at føle skyld. Vær ærlig mod dig selv og den, du vil være.

Krebs - 22/6 - 22/7

Foto: Adam Hale

August starter med en supermåne, der påvirker dig positivt, og du har lettere ved at træffe følelsesrelaterede beslutninger. Du udvikler nye idéer og er opsat på at dyrke sociale relationer. Sidst på måneden indtræffer endnu en supermåne, en blå måne, og den markerer en ny begyndelse.

Løve - 23/7 - 23/8

Foto: Adam Hale

August er præget af drama fra start til slut, men imellem er der harmoni. De dobbelte fuldmåner påvirker dig og dine følelser, og du er tilbøjelig til at blive jaloux. Du møder nye mennesker, der får indflydelse på dit efterår. Du har tid til ting, du normalt ikke når, og det gør dig glad.

Jomfru - 24/8 - 23/9

Foto: Adam Hale

Du drømmer meget og har svært ved at fokusere og skabe struktur, hvilket normalt er dine styrker. Midt i august finder du tilbage til dit stabile jeg og kan træffe økonomiske beslutninger. Du får en unik jobmulighed. Merkur går i retrograd 23. august, og det påvirker hverdagen.

Vægt - 24/9 - 23/10

Foto: Adam Hale

Du undgår opstartsstress og høje krav til dig selv efter ferien. Du bruger tid på at mærke efter og starter en indre rejse med fokus på mental styrke og åndelig udvikling, hvor du møder dine fordomme og vokser som menneske. I sidste del af måneden er du mere social.

Skorpion - 24/10 - 22/11

Foto: Adam Hale

Du undgår opstartsstress og høje krav til dig selv efter ferien. Du bruger tid på at mærke efter og starter en indre rejse med fokus på mental styrke og åndelig udvikling, hvor du møder dine fordomme og vokser som menneske. I sidste del af måneden er du mere social.

Skytte - 23/11 - 21/12

Foto: Adam Hale

August starter hektisk, og du svinger mellem passionerede følelser og uro. Midt på måneden stilner det dog af, og du kan vende tilbage til dit vanlige, livlige jeg. Du er social og træffer nye mennesker. Sidst på måneden får du en god, men ikke uventet nyhed. Der er noget at fejre.

Stenbuk - 22/12 - 20/1

Foto: Adam Hale

Du er usikker på dig selv, men supermånen påvirker dig positivt og får dig til at udrette ting, som overrasker dig. Du præsterer ikke bare bedre, men leverer topresultater. Der er mange brikker, der falder på plads, og du får gode nyheder, der påvirker din fremtid. Du vokser i denne tid.

Vandbærer - 21/1 - 18/2

Foto: Adam Hale

Der sker meget i dit liv, og du går fra et projekt til det næste. Du har travlt, men det er givende. Du rejser en del, særligt sidst i august, både privat og med arbejdet, og du forsøger at omgås med familie og venner, da det sociale er ualmindeligt vigtigt for dig.

Fisk - 19/2 - 20/3

Foto: Adam Hale

August starter med en fuldmåne i Vandmanden og afsluttes med fuldmåne i Fisken. Du bruger tiden til at se indad og drømme. Du tænker over dit liv og dine mål – både privat og professionelt. Du ved, at det er vigtigt at sætte dig selv og dine egne behov først.

Lyt til ELLEs podcast 'Klædt På', som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her