Foto: Mega
Stjernetegn

Dit stjernetegn afslører, hvilken karakter du er i Netflix-serien You

af Amalie Takahashi Christiansen 20/03/2020
Hvis du ikke kunne få nok af 00’er-serien Gossip Girl, vil du elske Netflix-serien You, hvor den tidligere Gossip Girl-skuespiller Penn Badgley spiller den sindsforstyrrede Joe Goldberg i seriens to sæsoner – læs med når dit stjernetegn afslører, hvem du er af seriens karakterer.

Husker du Dan Humphrey aka lonely boy fra serien Gossip Girl? Det var skuespilleren Penn Badgley, der spillede vores allesammens Brooklyn-dreng, Humphrey, som i øvrigt også viste sig at være selveste Gossip Girl.

Hvis du var vild med Gossip Girl, vil du eIske Netflix-serien You. Her er Penn Badgley mindst lige så mystisk i rollen som stalkeren Joe Goldberg i seriens to sæsoner… Og til jer, der endnu ikke har binge-watchet serien fra ende til anden – kom i gang!

Første sæson af You udspillede sig i New York, mens anden sæson tog os med til L.A, og her blev vi præsenteret for helt nye karakterer i Joes forsøg på at starte på en frisk.

Men hvem er du fra seriens sæson 2 baseret på dit stjernetegn - måske Joe selv? Tør du at læse videre og finde ud af det?

Læs også: Alt, du skal vide om den kommende Gossip Girl-reboot.

Se hvem du skal tage dig i agt for i galleriet nedenunder, når dit stjernetegn afslører, hvem du er af seriens karakterer fra sæson 2.