Comeback Alt, du skal vide om den kommende Gossip Girl-reboot

Foto: Mega

"Get ready, Upper East Siders – Gossip Girl is back"

Husker du it-girl Serena van der Woodsen og Queen B (… og nej ikke Beyoncé) – men den herskesyge Blair Waldorf?

2000’ernes hit Gossip Girl bliver genoplivet og kommer til at vise en ny generation af rige og berømte teenagere (Queen B din herskertid er forbi…) – og det vil foregå på streamingtjenesten HBO over 10 afsnit, der hver varer en time. 

I en tid hvor influencere og bloggere dominerer, er det den perfekte tid til en genopstart af den berømte sladderhistorie om New Yorks unge elite. Vi ved, at Kristen Bell, der lagde stemme til Gossip Girl i den originale serie vil vende tilbage og fortælle om den nye generation af Upper East-beboere, men hvad med resten af Gossip Girl-slænget?

Læs også: Veninderne fra Friends har holdt reunion og delt et ikonisk billede derfra.

Som Gossip Girl-fans er klar over, var det seriens fortjeneste, at de forholdvis ukendte skuespillere blev til stjerner. Du husker nok dem alle; Blake Lively (Serena van der Woodsen), Leighton Meester (Blair Waldorf), Penn Badgley (Dan Humphrey), Chace Crawford (Nate Archibald) og Ed Westwick (Chuck Bass).

I forhold til den ’nye generation’ er der igen tale om nogle forholdvis ukendte skuespillere - dog med et par kendte ansigter i mellem. 

Herunder kan nævnes Emily Alyn Lind (Doctor Sleep, Revenge), Whitney Peak (Chilling Adventures of Sabrina), Eli Brown (The Perfectionists), Jason Gotay (Broadway's Bring It On and Spider-Man: Turn off the Dark), and Johnathan Fernandez (Lethal Weapon, Girls, Togetherish).

Læs også: Gossip Girl: 25 overraskende detaljer, du med garanti ikke vidste

Det er endnu uklart, om det originale cast fra 00’ernes Gossip Girl vil gøre et comeback i løbet af den nye serie – men aldrig sig aldrig! 

Chace Crawford har udtalt, at han ”helt sikkert kommer”, hvis der skulle være tale om en genoplivelse af serien. ”Det bliver jeg nødt til,” sagde han.

Penn Badgley, der nu spiller hovedrollen i Netflix’ You, virker ambivalent. ”Jeg har aldrig været den største ven eller fan af Dan Humphrey, jeg har ikke rigtigt kunne forsone mig med ham, men som I ved, ville jeg elske at bidrage på en meningsfuld måde til det. Og jeg tror det vil afhænge af en masse ting,” udtalte han i december 2019.

Mon ikke, at der nok skal komme en glædelig overraskelse i løbet af den nye serie. 

Imens vi venter på den officielle dato for lanceringen af serien, kan du læse flere spændende detaljer om de nye skuespillere og al 'gossip' omkring Gossip Girls comeback i galleriet herunder:

Alt du skal vide om genoplivelsen af Gossip Girl

Relaterede artikler