Comeback Alt, du skal vide om den kommende Gossip Girl-reboot

Foto: Mega

"Get ready, Upper East Siders – Gossip Girl is back"

Husker du it-girl Serena van der Woodsen og Queen B (… og nej ikke Beyoncé) – men den herskesyge Blair Waldorf?

2000’ernes hit Gossip Girl bliver genoplivet og kommer til at vise en ny generation af rige og berømte teenagere (Queen B din herskertid er forbi…) – og det vil foregå på streamingtjenesten HBO over 10 afsnit, der hver varer en time. 

I en tid hvor influencere og bloggere dominerer, er det den perfekte tid til en genopstart af den berømte sladderhistorie om New Yorks unge elite. Vi ved, at Kristen Bell, der lagde stemme til Gossip Girl i den originale serie vil vende tilbage og fortælle om den nye generation af Upper East-beboere, men hvad med resten af Gossip Girl-slænget?

Læs også: Veninderne fra Friends har holdt reunion og delt et ikonisk billede derfra.

Som Gossip Girl-fans er klar over, gjorde serien de oprindelige Upper East Siders til stjerner. Du husker nok dem alle; Blake Lively (Serena van der Woodsen), Leighton Meester (Blair Waldorf), Penn Badgley (Dan Humphrey), Chace Crawford (Nate Archibald) og Ed Westwick (Chuck Bass).

I forhold til den ’nye generation’ er det imidlertid uklart, hvordan det originale cast fra 00’ernes Gossip Girl vil blive involveret – men sig aldrig aldrig! 

Chace Crawford har udtalt, at han ”absolut kommer”, hvis der var tale om en genoplivelse af serien. ”Det bliver jeg nødt til,” sagde han.

Penn Badgley, der nu spiller hovedrollen i Netflix’ You, virkede ambivalent. ”Jeg har aldrig været den største ven eller fan af Dan Humphrey, som jeg nu forsoner på denne måde, som jeg kan lide, men som I ved, ville jeg elske at bidrage på en meningsfuld måde til det. Og jeg tror det vil afhænge af en masse ting,” udtalte han i december 2019.

Det forekommer desværre også usandsynligt, at Serena van der Woodsen vil lave et comeback. Blake Lively er ikke”involveret”  i seriens genoplivelse, som hun sagde til det amerikanske nyhedsmedie E! News til premieren af The RhythM Section i januar 2020. Hun sagde også, at spørgsmål om til den nye serie nærmere skulle adresseres til producenterne, da hun ”ikke deltager i serien på hverken den ene eller anden måde.”

Producenten Josh Schwartz kommenterede også på det originale casts involveren på TV-kritikforeningens sommerpresseturné:

”Vi har rækket ud til dem alle for at fortælle dem, at det skete, og vi ville elske, at de var involverede, hvis ville være det, men bestemt ikke ønsket at gøre det betinget af dem. De spillede disse figurer i seks år, og hvis de føler, det var det, vil vi respektere det, men naturligvis ville det være dejligt at se dem igen.”

Med andre ord kan det originale cast vende tilbage, hvis de vil!

Imens vi venter på den officielle dato for lanceringen af serien, opdaterer vi dig med alle de spændende detaljer og al 'gossip' omkring Gossip Girls comeback i galleriet herunder:

Alt du skal vide om genoplivelsen af Gossip Girl

Relaterede artikler