Fredagsklummen Chefredaktricen byder velkommen til ELLEs nye fredagsklumme

Illustration: Mette Boesgaard

Kære ELLE.dk-læsere,

Jeg har fået lov at kickstarte vores seneste initiativ på ELLE.dk; nemlig vores fremtidige fredagsklumme. Også selvom det kun er torsdag. Eller det vil sige, jeg skulle naturligvis have gjort det i fredags …( abe, der holder sig for øjnene). Heldigvis blev mit argument for min overskredne deadline godtaget af mit digitalteam (måske fordi de er mine medarbejdere, men alligevel …), så derfor siger jeg altså på en torsdag: 

Velkommen til fredagsklummen!

Det er her, at du som læser hver fredag på skift vil kunne møde mine ’ELLE-inger’, som jeg ynder at kalde mit team.

Det er her, at de og undertegnede vil dele ud af stort og småt, lyserødt og gråt – kort sagt alt mellem himmel og jord, som optager os som ansatte på den danske udgave af verdens største modemagasin: ELLE.

Du vil få et indblik i vores dagligdag – fra det vi kæmper for, og det vi kæmper med til alt det, vi drømmer om (men heller ikke har råd til) og de unikke oplevelser vi indimellem får (og kniber os i armen over).

Vi vil give plads til nogle af de stemmer, som ikke har en naturlig plads i magasinet, men som i den grad også er med til at definere ELLE-universet – og måske dele nogle af de historier som vi af den ene eller anden årsag fraredigerer inden det månedlige printmagasin går i tryk.

Med andre ord: Vi vil give jer endnu mere af os, af livet ’behind the scenes’ på et modemagasin og fremfor alt mere af det, der optager vi kvinder.

Rigtig god læselyst – altså på fredage fremover.

 

 

NB! HUSK at der lander et nyt ELLE på bladhylderne torsdag, og det er spækket med ALT det vi ELLE-sker ved Italien. Moden, maden – og meget mere (ex. Uffe Buchards halvårlige modereportage, cool Cate Blanchett  og moderedaktørens guide til det hemmelige Italien …). Du kan få et smugkig på, hvad du kan glæde dig til i det nye september-nummer i galleriet nedenfor. 

ELLE september // Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration