Romantisk gave Kobe Bryant forærede engang sin kone ikonisk kjole fra The Notebook

Foto: Mega

Der er sjældent et øje tørt, når smukke eksistenser bliver revet fra os for tidligt. Den 26. januar 2020 var det den bare 41-årige legendariske basketballspiller Kobe Bryant og hans 13-årige datter Gianna Bryant, der sammen med syv andre blev revet fra deres kære, da de døde i et helikopterstyrt.

Men smukt var det, da familien, fans og kendte som Jennifer Lopez og Beyoncé viste sin respekt til den storslåede begravelse i Los Angeles mandag den 24. februar 2020, hvor Kobe ikke kun blev hyldet som en legendarisk basketballstjerne, men også som en hjertevarm mand og far.

Begravelsen var fyldt med rørende øjeblikke – og blandt andet spillede den romantiske film The Notebook en helt særlig rolle i en tale, der blev holdt af basketballstjernes kone gennem 20 år, Vanessa Kobe, der i en hyldest til sin mand skildrede en romantisk gestus, der afslørede ægteparrets særlige forbindelse til filmen. 

Læs også: ELLE spår: Disse fem Bottega Veneta-items bliver efterårets musthaves.

Vanessa fortalte, at Kobe på Valentine's day i 2004 havde givet hende den ikoniske blå kjole og matchende sko, som Rachel McAdams var iført i The Notebook. “Da jeg spurgte ham, hvorfor han havde valgt den blå kjole, sagde han, at det var på grund af den scene, hvor Allie kommer tilbage til Noah,” forklarede Vanessa. ”Vi håbede på at blive gamle sammen ligesom i filmen.”

Tilbage i 2013 postede Vanessa et billede på Instagram af den blå kjole, skoene og notesbogen fra The Notebook og skrev, at det var en af de bedste valentinsgaver, hun nogensinde havde fået af sin mand.

Forfatteren til The Notebook Nicholas Sparks sætter vores tårekanaler på overarbejde, når han med sine kærlighedsromaner rører vores hjerter - det samme gør beretningen om Kobes romantiske gave. Der er gode point at hente, hvis din kæreste er bare halvt så opfindsom med gaverne som ham. 

Kostumedesigner for The Notebook, Karyn Wagner, fortalte efter Vanessas fortælling, at hun ikke havde nogen anelse om, at Kobe havde givet Vanessa kjolen.

”Jeg begyndte at tude. Jeg tørrer stadigvæk tårer væk fra ansigtet,” fortalte Karyn Wagner i en udtalelse til det amerikanske magasin The Hollywood Reporter og sagde følgende: ”Hvilken smuk lovprisning. Jeg er så beæret over, at jeg var i stand til at bidrage med en lille del til historien om denne fantastiske mand.”

Tragedien har rørt mange hjerter, og på sin Instagram har sangerinden Beyoncé delt billeder af den afdøde basketballstjerne og den unge Gianna. Særligt har hun vist sin medfølelse i et Instagram-post, hvor hun har skrevet: "Jeg vil forsætte med at bede flittigt for dine dronninger. Du er dybt savnet og elsket Kobe."  

Kobe og Vanessa begyndte at date, da han var 21 år, og hun var 17. Et halvt år senere var de forlovet, og sammen nåede de at få fire døtre: Gianna Maria-Onore Bryant (der døde i helikopterstyrtet sammen med sin far), Natalia Diamante Bryant, Bianka Bella Bryant og Capri Kobe Bryant.

 

Relaterede artikler