Foto: Imaxtree
Musthaves

ELLE spår: Disse fem Bottega Veneta-items bliver efterårets musthaves

af Amalie Takahashi Christiansen 24/02/2020
Kreativ direktør for Bottega Veneta, Daniel Lee, leverede (endnu engang) varen til Bottega Venetas AW20-show. Vi har kigget nærmere på kollektionen og spår disse fem Bottega Veneta-items en særlig stor fremtid som efterårets musthaves.

Man kan vist roligt sige, at Bottega Venetas kreative direktør Daniel Lee (endnu engang) har ramt plet med sine designs i dette års AW20-kollektion. Derfor var alles øjne også rettet mod brandets AW20-show, der løb af stablen i modemekkaet Milano den 22. februar 2020.

Læs også: Basckstagebillederne, du ikke så fra Københavns modeuge.

Den kreative førestol i det over 54 år gamle italienske brand landede i Daniel Lees hænder i sommeren 2018, og den kreative direktør har siden afgjort skæbnen for Bottega Veneta til at være et af de mest luksuriøse brands i modeindustrien – og det demonstrerede han atter ved AW20-showet i Milano. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Bottega Veneta er særligt kendt for brugen af flettet væv, og i AW20-showet var netop det genkendelige flettede væv inkorporeret i kollektionen på fineste vis.

Den kreative direktør havde mildest talt overgået sig selv. Vi har kigget nærmere på kollektionen og spår disse fem Bottega Veneta-items en særlig stor fremtid som efterårets musthaves.

Similisten

"Shine bright like a diamond" - med similisten... Hver dag er en fest, og det forstår Bottega Veneta virkelig at understrege med et par bukser besat af similisten - så gå ikke ned på glimmer! Kollektionen bød i øvrigt på flere similistensbesatte styles. 

Foto: Imaxtree

 

XXL-tasker

Man kender det alt for godt – pladsen i tasken bliver hurtigt trang, derfor er rummelige tasker som sendt fra himlen. Bottega Venetas XXL-taske er både majestætisk og elegant i sit udtryk og mere end rummelig - beskrivelsen "oversize" vil ikke kunne gøre det...

Foto: Imaxtree

 

Cowboy-støvler

Allerede nu kan man spotte cowboystøvlerne på gaden, og det ser ud til, at de er kommet for at blive. Bottega Venetas bud på støvlerne er to-die-for med sine enkle syninger og kantede snuder.

Foto: Imaxtree

 

Clutch med frynser

Denne skønhed med frynser bliver en darling at have under armen – og kan uden tvivl løfte ethvert outfit. 

Foto: Imaxtree

 

Neon gummistøvler

Det er ikke hver dag, at gummistøvler er det foretrukne fodtøj, men Bottega Venetas version er lige til at stikke fødderne i. Den dristige neonfarve gør gummistøvlerne moderne og giver dem et futuristisk twist. Psst! Er du ikke til neon, viste Bottega Veneta også gummistøvlerne i neutrale farver som beige og sort.

Foto: Imaxtree