Foto: Netflix
Binge-watch

Skaberen af Sex and the City er klar med ny romantisk serie

af Selma Babette Ringmann Søgaard 11/09/2020
Skaberen af Sex and the City har skabt endnu en romantisk komedieserie til listen over dine favoritter. Serien hedder ’Emily in Paris’ og udkommer på Netflix dette efterår. ELLE giver dig her, alt du behøver at vide om serien.

Darren Star, der står bag de fleste af dine tv-favoritter som Sex and the City, Younger og Beverly Hills 90210, er dette efterår klar til at forsyne dig med endnu mere drama, mode og kærlighedsintriger i den nye serie ’Emily in Paris’.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I den helt nye rom-com-serie kan du forvente et lige så modekyndigt-univers som i Sex and the City. Det er nemlig den samme kostume-designer, Patricia Field, der står for beklædningen i den nye serie - og det er blot én af grundende til, at ’Emily in Paris’ med garanti kommer til at indtage vores seriehjerter dette efterår.  

Læs også: Her er alle titlerne, der kommer på Netflix i september

Serien følger den altid velklædte Emily Cooper, spillet af Lilly Collins, der lige er flyttet fra Amerika til Paris for at arbejde i et fransk marketingsfirma. Emily er en ung, amerikansk kvinde i sine 20’ere, der gør tingene ”the American way”, hvilket for franskmændene ikke altid er ”the right way”. 

Paris, kærligheden og modens hovedstad sætter rammerne for serien – og findes der en flottere by end Paris? Endnu en god grund til at serien bliver dit nye binge-watch dette efterår.

Læs også: Her ville Sex and the City-karakterne være i dag

Da serien foregår i Paris, medvirker der naturligvis også en del franskmænd. Listen over franske skuespillere, der medvirker i serien, lyder på Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat og Bruno Gouery. 

Serien har premiere d. 2. oktober på Netflix, hvor alle 10 afsnit af serien bliver udgivet - så du skal ikke vente så længe endnu.

Er du også helt vild med den parisiske livsstil, og kunne du heller ikke få nok af moden i Sex and the City, så skal du glæde dig til at se, hvilken kreatvitet som designeren Patricia Field har medbragt i Darren Stars helt nye romantiske komedieserie. 

Smugkig og se traileren til serien, der udkommer på Netflix d. 2. oktober her. 

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2021-11-11/redaktionens-favoritter-3_2.jpg

Blazer, Cos

DKK 1.200,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-4_2.jpg

Strik, & Other Stories

DKK 700,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-5_2.jpg

Jeans, Nanushka

DKK 2.190,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-6_2.jpg

Taske, Marge Sherwood

DKK 1.600,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-7_2.jpg

Kjole, Isabel Marant Étoile hos Net-a-porter

DKK 2.080,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-8_2.jpg

Skjorte, Anine Bing hos Net-a-porter

DKK 1.340,-
Køb her