SATC Her ville Sex and the City-karakterne være i dag

Foto: Mega

Den ikoniske, feel-good tv-serie, Sex and the City, der handler om fire kvinders tætte venskab og deres ærligt samtaler om seksuelle eksapader, parforhold, mode, mad og alt derimellem har fået flere millioner seer til at sidde limet fast til skærmen siden 1998. 

Serien, der har fået kvinder til at hylde single-livet og dyrket søstersindet. Serien, der kan genses hvert eneste år, fordi karaktererne: ”were dressed from head to toe in love... the only label that never goes out of style” for lige at citere et godt citat - og Gud ved, at dem er der mange af i Sex and the City.

Vi føler os oprigtigt forbundet til både Carrie, Charlotte, Samantha og Miranda - vores fire veninder fra den ikoniske tv-serie - fire kvinder som vi har spejlet os i, grint af, grædt med, drømt om, glædet os over, bandet og svovlet af og meget mere.

De har fået os til at sukke efter kærligheden, overbevist os om at vi sagtens kunne leve uden, drømme om koboltblå Manolo-pumps, Birkin-bags og alt derimellem.

Læs ogsåHvad ville Ross, Rachel og de andre Friends-karakterer arbejde med i dag?

Men det er efterhånden længe siden, vi efterlod dem, og "we couldn’t help but wonder", hvordan det er gået dem siden, og hvor de ville være i dag...

Derfor genså vi serien og gik i tænkeboks for at finde ud af, hvor vi ville finde vores fire veninder, hvis vi blev beriget med et afsnit i dag. Her er, hvad vi kom frem til:

Her ville Sex and the City-karakterne være i dag

Relaterede artikler