Ny Netflix-funktion kan spare dig for at browse i timevis
Foto: @velvetdynasty
Hvad skal du streame?

Ny Netflix-funktion kan spare dig for at browse i timevis

af Tanja Hartmann 4/05/2021
En splinterny funktion på Netflix skal spare dig for at bruge flere timer på at vælge en film eller serie. Læs mere om den smarte funktion her.

Du kender sikkert følelsen af at browse dig gennem Netflix for at finde en film eller serie at se. Men det virker næsten umuligt at finde noget. Samtidig kan dig og din kæreste heller ikke blive helt enige om, hvad I skal vælge. Det er der heldigvis kommet en løsning på nu.

Den 28. april 2021 udkom den helt nye funktion ’Afspil noget’ på Netflix, hvor du blot skal læne dig tilbage og lade streamingtjenesten gøre arbejdet for dig.

Alt du skal gøre er at trykke på knappen ’Afspil noget’, og så vil Netflix udvælge en film eller serie til dig, baseret ud fra det, som du før har set derinde. Nemmere bliver det vist ikke.

Læs også: Hvilken serie skal du se baseret på dit stjernetegn?

Opdag skjulte skatte

På den måde kan du også opdage nogle skjulte skatte på streamingtjenesten. Mange film og serier kan nemlig godt gemme sig i det store udvalg, og derfor havde du måske ikke fundet frem til dem på egen hånd. Hvem ved, det kan endda være, at Netflix finder frem til din næste yndlingsfilm?  

Nu spekulerer du måske på, hvad du så gør, hvis den film, som Netflix vælger, ikke falder i din smag? Så trykker du blot på ’Afspil næste film’, og vupti så finder den en ny til dig. 

Vi kan ikke vente med at prøve den nye funktion og slippe for at lede hele aftenen!

Hvis du mangler inspiraition til en ny serie, giver vi dig i galleriet her 7 serier, som du kan se igen og igen: