Astrologi Hvilken serie skal du se baseret på dit stjernetegn?

Foto: Netflix
Efteråret haler så småt ind på os, og det betyder blæsende, regnfulde og korte dage. Det lyder ikke ligefrem tillokkende, men heldigvis er der én ting vi kan glæde os over – nemlig at efteråret er sæson for indehygge med stearinlys, varm kakao og vigtigst af alt serie-maratons.
 
Det kan dog godt være svært at beslutte lige netop hvilken serie, man skal give sig i kast med, da der findes et hav af forskellige muligheder derude. MEN der er heldigvis hjælp at hente for Netflix har nemlig sammensat en liste over 12 serier, du bare må se ud fra dit stjernetegn. 
 
 
Det er måske ikke noget du har tænkt over før nu, men forskellige stjernetegn er lig med forskellig smag i serier, og det kan forklare hvorfor der til tider kan komme kamp om fjernbetjeningen derhjemme.
 
Mens den udadvendte tvilling, som har let til latter, foretrækker at blive underholdt af en sarkastisk komedie, så foretrækker den følsomme fisk kærlighedsdramaer med en snert af mystik, som går godt i spænd med dens modtagelige og spirituelle natur. 
 
 
Uanset hvilket stjernetegn du er, så er du garanteret timevis af god underholdning med de i alt 12 serier, som Netflix har gravet frem. 
 
Er du ivrig efter at finde dit nye serie-crush? så swipe rundt i galleriet og find dit match. 
 

Stjernetegn X serie

 

Relaterede artikler