Meryl Streep er allerede spået til en Emmy efter bare første afsnit af Big Little Lies 2
Foto: Big Little Lies
Big Little Lies

Meryl Streep er allerede spået en Emmy-award efter første afsnit af Big Little Lies 2

af Line Sara Simonsen 11/06/2019
Den 10. juni blev første afsnit af den længeventede sæson 2 af Big Little Lies tilgængelig på HBO. Her blev vi hurtig kastet tilbage til byen Monterey og historien om Madeline, Celeste, Jane, Bonnie og Renata. Og så gjorde selveste Meryl Streep sit indtog i serien, og hun skuffede bestemt ikke!

Ventetiden på sæson 2 af Big Little Lies har været lang, men bestemt det hele værd.

Første afsnit af sæson 2 blev tilgængelig den 10. juni på HBO, og vi er allerede ovenud imponerede over, hvor meget drama, der er og i særdeleshed Meryl Streeps gennemførte præstation i rollen som afdøde Perry Wrights mor, Mary Louise.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I rollen som Mary Louise sætter Meryl Streep alt ind på at finde ud af, hvad der i virkeligheden skete med hendes søn, Perry Wright. For forklaringen om, at han selv snublede, faldt ned af trappen og dermed i døden, tror hun bestemt ikke på.

Læs også: De 14 vildeste kjoler på den røde løber ved Tony Awards 2019

Allerede i første afsnit af den populære serie havde Reese Witherspoons karakter Madeline Mackenzie da også sit første sammenstød med Mary Louise, hvilket bestemt ikke var en behagelig affære for Madelines vedkommende. Mary Louise kommer blandt andet med følgende kommentarer om Madeline:

”Du er meget lav… Jeg mener det ikke på en negativ måde… Måske gør jeg… Jeg finder bare små mennesker utroværdige”

Og allerede der var scenen for Meryl Streeps rolle som Mary Louise ligesom sat.

Senere da Celeste, tvillingerne og Mary Louise så sidder ved middagsbordet, bryder Mary Louise ud i det nok mest skræmmende skrig til dato! Se og hør hendes skrig her:

Og Twitter er bestemt enige i, at Meryl Streep allerede fortjener en Emmy for den optræden:

Og det er ikke kun Meryl Streeps indtog i serien og hendes performance, der begejstrer os (og alle andre fans, i øvrigt).

Også Nicole Kidman i rollen som Celeste Wright imponerer os. Nicole Kidman har de seneste par år påtaget sig mange forskellige slags moderroller, og i Big Little Lies 2 er hun så en mor, der prøver at få styr på sig selv efter at have mistet den mand, som begik vold på hende i flere år, samtidig med at hun skal være nærværende for sine to børn, som også har mistet deres far.

Og især moderrollen tiltaler Nicole Kidman, hvilket ELLEs Hollywood-skribent, Tina Jøhnk Christensen, tog sig en snak med Nicole Kidman i det nye nummer af ELLE, der er på gaden nu. Her fremhæver Nicole Kidman blandt andet, at hun følte et ansvar for at ændre på statistikken om, at det oftest er mænd, som instruerer film og serier, og at det generelt er mænd, som er bag kameraene.

Læs også: Sådan styler du sæsonens silkenederdel

Og faktisk er det også Nicole Kidman og Reese Witherspoon, som har finansieret og produceret både sæson 1 og 2 af Big Little Lies, og ingen af dem havde forventet en så stor popularitet omkring sæson 1.

Men pga. seriens enorme popularitet så de ingen anden udvej end en opfølgende sæson, og derfor måtte de pænt spørge forfatteren bag bogen (som sæson 1 tog udgangspunkt i), Liane Moriarty, om hun ville digte videre på historien i samarbejde med manuskriptforfatteren. Og det siges faktisk, at rollen som Mary Louise, blev skrevet specifikt til Meryl Streep...

Og det er vi taknemmelige for, at de gjorde - for særligt med Meryl Streeps indtræden i serien samt Nicole Kidman og Reese Witherspoons klasse-præstationer i sæson 2, det ser ud til, at resten af sæsonen bestemt ikke bliver en kedelig affære!

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her