Guide: Sådan styler du sæsonens silkenederdel

Du har måske spottet de sanselige silkelignende nederdele, der ses i modebilledet i et væld af smukke nuancer i øjeblikket? Og hvad bedre end et item, der kan styles og kombineres på flere forskellige måder; hvad end du skal til barbecue night, ud at drikke drinks eller blot en tur på kontoret?

Skal du tilbringe sommeraftenen hos venner til grillmiddag og godt selskab under åben himmel, så gå efter et comfy-look og style din nederdel med en strik. Herigennem tilføres kant til dit outfit ved at lege med de forskellige kontraster i materialerne - præcis som den danske influencer Karoline Dall mestrer til perfektion her: 

Skal du ud at nyde kølige cocktails, til fødselsdag eller fest, kan du med fordel gå efter et romantisk bohemeinspireret-look og kombinere broderi anglaise, frynser eller hæklede items med din nederdel.

Har du derimod en arbejdsdag i vente, så style din nederdel med en løs skjorte eller blazer som den cool norske influencer Darja Barannnik og tilføj et par flade sandaler, og skab herigennem et sofistikeret, men afslappet workwear-look – perfekt til en dag på kontoret.

Vis dette opslag på Instagram

Strike a pose 🐻🐯🐒

Et opslag delt af Darja Barannik (@darjabarannik) den

Læs også: 20 beige favoritter til din sommergarderobe

Se med i galleriet nedenfor, hvor ELLEs Fashion Coordinator Siw Melchiorsen har udvalgt 10 af de fineste silkenederdele lige nu. 

10 flatterende silkenederdele

Relaterede artikler