Film og TV

Læs alt om The Model og vind billetter til filmen!

af Thea Hvidtfeldt 15/02/2016
Den unge, danske model, Emma, tager til Paris i håbet om at få sit store gennembrud. Denne rejse viser sig dog at føre hende ad langt mere dramatiske veje end forventet. ELLE har været inde og set filmen ”The Model”, og her kan du læse vores anmeldelse og se, hvordan du vinder billetter til filmen...

Det nye danske drama, The Model, med den danske model Maria Palm i hovedrollen, havde premiere i de danske biografer torsdag den 11 februar 2016.

ELLE var med til gallapremieren, og her kan du læse vores anmeldelse af filmen.

Filmen handler overordnet set om den 16-årige model, Emma (spillet af Maria Palm), der rejser til modemekkaet Paris, for at sætte gang i sin modelkarriere. Efter et mislykket forsøg på hendes første fotoshoot med fotografen, Shane White, spillet af den britiske, Ed Skrein, indser Emma, at hun må tage andre metoder i brug, hvis hun vil frem i branchen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den unge pige indleder et forhold til den charmerende og erfarne Shane, hvilket med hastige skridt, sætter en bragende udvikling i hendes modelkarriere. Dramatikken opstår dog, da Emmas danske kæreste, Frederik, til hendes store overraskelse, pludselig dukker op i Paris for at besøge hende.

Læs også: ELLE Anmelder... Single i New York

Det går hurtigt op for Emmas kæreste, at hun har levet et dobbeltliv og prioriterer sit forhold til Shane White over ham. Emma kan ikke stå imod de mange fristelser, hun møder på sin vej, og dét ender med, at få afgørende konsekvenser for hendes tilværelse i Paris.

Som følge alle disse parametre slutter filmen med, at Emma opdager nogle af hendes mere dystre og mørke sider af sig selv - sider, som hun i sidste ende må gøre op med for at komme videre med sit liv.

Som skuespiller gør Maria Palm det godt, og hun spiller rollen som Emma med stor overbevisning og troværdighed - en troværdighed, der gør, at man som seer har let ved at identificere sig med Emma som karakter og dermed et stort plus ved filmen.

Se også: BAFTA 2016: Her er alle de smukke kjoler

Og selvom man flere gange filmen har en forventning til, hvad udfaldet af de forskellige situationer bliver og hvilke konsekvenser de får for Emma som karakter, så forstår filmen alligevel at overraske flere gange.

Dertil vil du som seer uden tvivl føle dig underholdt og betaget af de mange følelser og livssituationer, som filmen tager dig igennem via karakteren Emma.

Filmen formår derudover at fremstille en mere dyster side af modebranchen og giver én et indblik i, hvordan livet som model måske ikke altid er lige glamourøst for alle - om det så er sådan, at det virkelige liv som model er i 'det virkelig liv', vil vi lade stå hen i det uvisse. Men én ting er sikkert: Du vil helt sikkert føle dig underholdt, hvis du tager ind og ser 'The Model'.

Se også: Her er det nye ansigt for Gucci

The Model havde premiere torsdag den 11. februar, og spiller i de fleste biografer landet over.

Kunne du tænke dig at se 'The Model' i biografen med dine egne øjne?

I samarbejde med Nordisk Film udlodder vi 5 x 2 billetter til filmen, som kan benyttes til og med den 10. marts.

Deltag i konkurrencen ved at svare rigtig på nedenstående spørgsmål: NB: Konkurrencen blev afsluttet den 22. februar og vinderne blev: Magnus Bjørn Larsen, Dorthe Krebs, Chelina Andersen, Frederikke Kviesgaard og Stephanie Christiansen. Vinderne er kontaktet.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her