Her er det nye ansigt for Gucci

Annonceringen af, at forsangeren i Florence and the Machine er blevet ny ambassadør for Gucci ure og smykker, blev, ifølge Vogue, annonceret på det sociale medie, Snapchat af den britiske model Alexa Chung, som på det tidspunkt havde overtaget Gucci’s Snapchat, og netop var i færd med at interviewe Welch til et privat arrangement i Los Angeles, og i den anledning så sit snit til at breake den spændende nyhed.

Gucci’s kreative direktør, Alessandro Michele ligger ikke et øjeblik skjul på sin begejstring over Gucci’s nye ansigt for ure og smykker.

‘’Florence er blevet en rigtig god ven, men jeg ønskede stadig at arbejde mere sammen med hende, fordi hun er så interessant en artist. Hendes mørke, romantiske sange og tidsløse og passionerede følelser fremkalder på mange måder Gucci’s ånd,’’ siger Alessandro Michele.

Læs også: LIVE: Se Tommy Hilfigers A/W 2016-show direkte fra New York

Om sin samarbejdet med Gucci og Alessandro og sin nye titel udtaler Florence Welch:

‘’Jeg er en ægte samler, og da Alessandro og jeg mødte hinanden første gang, klingede vi super godt sammen, især over vores forkærlighed for smykker. Jeg tror virkelig, at det, som han skaber for Gucci for tiden er magisk, og det er jeg enormt spændt over at være en del af.’’

Florence Welch starter livet med sin nye titel ud med manér til Grammy Awards 2016 i morgen, hvor hun vil være at spotte i noget, der er intet mindre end magisk ifølge Florence Welch selv.

Psst... tag et kig forbi galleriet, hvor vi har samlet et par billeder af Florence Welch stilede øjeblikke til dig. 

Klik eller 'swipe' dig igennem billederne. 

Florence Welch - Februar 2016

Relaterede artikler