Foto: Mega
Friends

Hvad ville Ross, Rachel og de andre Friends-karakterer arbejde med i dag?

af Simone Erica Rosenlund 15/06/2020
Vi genser og elsker stadig serien Friends præcis, som den var. Men vi kan ikke lade være med at tænke videre over den, og sætte serien ind i nutidens kontekst. Hvor ville alle vores yndlingsvenner fx være karrieremæssigt den dag i dag, og hvem ville tjene mest? Læs med her og find ud af det.

Godt nok endte tv-serien Friends for over 16 år siden, men den er stadig til dags dato en af de mest populære og elskede serier.

Da der for nyligt var rygter om, at der skulle laves en reunion af serien, var folk derfor - med rette - helt oppe i skyerne af glæde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Desværre skuffede rygterne, da der ikke var tale om deciderede nye afsnit. Læs mere om den tragedie HER.

Men "we couldn't help but wonder" (for at inddrage en anden yndlingsserie). Hvis vores drøm om et afsnit mere en dag gik i opfyldelse, hvor ville vi så finde vores yndlingskarakterer den dag i dag? Hvad ville de have opnået i mellemtiden, og hvem ville tjene mest nu?

Ville Monica have åbnet sin egen restaurant, ville Phoebe være blevet kendt for sine quirky sange, og ville Ross stadig være palæontolog?

En ny undersøgelse har spurgt mere end 3.000 fans om, hvad de troede, vennerne ville lave i dag, og ud fra besvarelserne har de sammensat 6 mulige CV’er, der afspejler vennernes karriere nu.

Chandler: Tegneserieredaktør

Serien sluttede af med, at Monica opfordrede Chandler til at sige sit kedelige job op (vi er ikke engang sikre på, hvad han egentlig lavede?) og prøve nye kræfter med job som reklametekstforfatter. Men hvor ville Chandler være den dag i dag? Fans tror, at han ville have efterlevet sin drøm som forfatter ved at arbejde for et tegneserieforlag, hvor han med tiden ville være blevet redaktør. Han ér jo den sjoveste af vennerne... Eller hvad?

Monica: Restaurantejer og køkkenchef

Efter at have brugt et par år på at være køkkenchef på Javu, tror fans, at Monica ville have fuldt sin passion yderligere og have deltaget i et stort madprogram på tv. Hun endte selvfølgelig top-5 (stræber-Monica), hvilket helt sikkert gav hende modet til endeligt at åbne sin egen restaurant.

Joey: Skuespiller og reality-stjerne

Efter at Joeys tv- og filmkarriere udviklede sig i serien - og efter han flyttede til Hollywood, tror fans, at Joey ville have accepteret et tilbud om at lave sit eget realityshow. Og så original som Joey jo er, ville hans realityshow sikkert hedde noget i stil med ’Days of Joey Tribbiani's Life’. Joey er uden tvivl (endelig) den af vennerne, der tjener flest penge. Han lever dog stadig af sandwiches og pizza...

Phoebe: Sanger og musiklærer

Vi forestiller os, at ‘Smelly Cat-sangerinden’ fortsatte med at optræde med sit sangtalent. Gerne med et fuldtidsjob som sanger foran Central Perk Coffee House. Imens hun tjente sine penge på det, forestiller fans sig, at hun brugte sin fritid på gratis at undervise udviklingshæmmede i musik.

Rachel: Virksomhedsstifter og modedesigner

I den sidste sæson af Friends, så vi Rachel trives hos Ralph Lauren, hvilket sikkert gav hende den indsigt og selvtillid, hun manglede, til at starte sit eget modefirma. Vi ville sikkert se hendes kreationer i mange butikker nu om dage – og hun behøvede ikke engang sin fars hjælp til det! Mon ikke også Rach er blevet influencer?

Ross: Hjemmegående far, børnebogsforfatter og palæontolog

Ross og Rachel er selvfølgelig blevet gift (igen!), og Ross har taget en pause fra sit elskede palæontologiske job (fosiludgravning) for at passe Emma som hjemmegående far. Alt imens dominerer Rachel modeverdenen med sit firma, og de har måske fået flere børn. Sidst, men ikke mindst, ville Ross selvfølgelig begynde at skrive børnebøger om dinosaurer, imens han gik derhjemme - dog tror fans ikke, at det ville holde særligt længe, fordi han bare ville længes efter at komme tilbage til museet.

Psst! Har vi vækket din Friends-nysgerrighed? Se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet seriens 25 bedste citater:

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her