Reunion Friends-reunion skuffer: der er ikke tale om et nyt afsnit

Foto: @jenniferaniston

Vi parodierer stadig Joey Tribbianis kendte frase ”How’ you doing?”, drømmer os tilbage til Rachel og Monicas lækre 90’er-stil og synger med på Phoebes ”Smelly Cat”-sang.

Det er ikke meget overdriv, hvis vi siger, at det virkelig er en af tidens bedste tv-serier, der virkelig har sat sit præg hos de fleste.

Vi er mange, der i flere år har drømt om, at der skulle komme en reunion eller blive produceret en sæson mere, og derfor blev vi også ekstatiske, da det i februar 2020 kom frem, at en Friends-reunion blev en realitet. 

Efter 25 år kommer der nemlig endelig en Friends-reunion med de seks originale hovedroller, Rachel (Jennifer Aniston), Monica (Courteney Cox), Phoebe (Lisa Kudrow), Joey (Matt LeBlanc), Chandler (Matthew Perry) og Ross (David Schwimmer), og da vi først hørte nyheden, kunne vi slet ikke vente. 

Men men men...

Det bliver altså ikke til et nyt Friends-afsnit, men derimod en reunion hvor de kendte skuespillere tager tilbage til filmsettet som dem selv og viser rundt behind the scenes - og mon ikke også de kommer med andre overraskelser?

Læs også: 15 citater fra Friends, der beskriver coronatiden

De bliver da også betalt rigeligt for dette reunion-show, da de får mellem 17–20,5 millioner kroner udbetalt hver.

Det er en del mere, end hvad de fik udbetalt pr. episode, dengang serien blev optaget. Der fik de nemlig omkring 6,8 millioner kroner hver, hvilket jo også er en slags penge.

På grund af coronavirussen er produktionen desværre blevet udskudt – ligesom næsten alt andet i disse tider – så udgivelsesdatoen er endnu ukendt.

Vi ved dog, at reunion-afsnittet ikke når at udkomme til maj, hvor hele Friends-serien (ja alle 236 afsnit) flytter ind på HBO.

Men selv om der ikke er tale om et reunion-afsnit, glæder vi os alligevel - og vi ser meget frem til at se vores yndlingsvenner i de kendte rammer.

Relaterede artikler