friends-elle-dk.png
Foto: MEGA
Friends

Her ville de seks Friends-venner være i dag

af Katrine Kæmsgaard 24/09/2019
Hitserien fra 90’erne, Friends, har netop fejret sin 25-års fødselsdag. Vi kender alle til Joeys flirtende kommentarer, Monicas overplukkede øjenbryn, og Ross’ mange bryllupper. Men hvis serien tog udgangspunkt i 2019, hvor ville de seks venner så være i dag?

Friends har været en ikonisk hitserie siden premieren i 1994 og har netop fejret sin 25-års fødselsdag. Og alle, der har set den populære serie, kender til citatet ”How’ you doooin?”, til Monicas rengøringsvanvid, Rachel og Ross’ ongoing flirt og til Phoebe og Chandlers fjollede sider. Men kalenderen skriver nu 2019, og stadig mange får dovne søndage til at gå med at stene den ene episode efter den anden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og selvom serien stadig er et produkt af sin tid, er der ingen tvivl om, at livet i New York synes mere barskt, end det bliver portrætteret i serien. De overplukkede øjenbryn har vi vist alle været igennem, så det kan vi godt tilgive.

Men kunne man virkelig leve i en verden uden konstant at skulle tjekke sin mobiltelefon? Uden Tinder og Instagram? Og hvordan kan de altid få lov til at sidde på den samme sofa på den samme kaffebar?

Her kommer den alternative venskabstidslinje. Hvor ville Friends være i år 2019?

Hvor bor de?

Foto: Friends
friends-apartment-elle-dk.png

I den originale version af serien bor Monica og Rachel i Greenwich Village i en kæmpestor lejlighed med balkon og et vinduesparti, hvor de kan se ud over hele New York City.

Joey og Chandler bor på den anden side af gangen, og ingen af dem ville rigtig have mulighed for at betale den husleje, som lejlighederne ville koste, hvis det var i virkeligheden.

Men i 2019, derimod, ville de alle sammen bo i Brooklyn. Monica og Rachels ’luksuslejlighed’ ville være et vinduesløst hummer i kælderen af bygningen, som de ville dele med Chandler, Joey, Ross, Phoebe og et par mus. Yum!

Ross og Rachel

Foto: Friends
rachel-ross-friends-elle-dk.png

Ross og Rachels ‘on a break, not on a break’-trip har været et igangværende element gennem samtlige sæsoner. Men hvordan ville deres forhold egentlig se ud, hvis serien udspillede sig i dag?

Jo, nu skal I høre.

For at give begge parter plads, lever de i et åbent forhold, men for Ross og Rachel går det ikke helt som forventet.

Ross ender med at blive forelsket i en kollega, som han af og til tager med hjem, hvilket resulterer i, at Rachel også får følelser for hende. Trekantsdramaet udmunder sig i et par produktive sessioner i parterapi.

Foto: Friends
phoebe-friends-elle-dk.png

“Smelly cat, smelly cat…” Sangen, vi sent vil glemme, går viralt på Phoebes YouTube-kanal og ændrer fuldstændig hendes liv.

Hun bliver genkendt, hvor end hun går, og det ender faktisk med, at hun tager til audition på America’s Got Talent, men bliver desværre et kæmpe flop. Heldigvis bruger hun sine healende krystaller til at komme ovenpå igen.

Joey er med i Paradise Hotel

Foto: Friends
joey-friends-elle-dk.png

Den her er åbenlys! Joey er skabt til at være en deltager i Paradise Hotel og bliver lynhurtigt alle seeres darling. Han er dog ikke helt så snu og velovervejet i spillet, så hans deltagelse holder ikke til en podieplads.

Han finder heller ikke kærligheden på øen, men bliver så populær, at han bliver castet som vært på sæson 2020.

Rachel er en influencer

Foto: Friends
rachel-green-elle-dk.png

Alle ved, at Rachel er en elendig servitrice, og lønnen er faktisk heller ikke til at prale af. Og af uransagelige årsager har hun jobbet på deres stamkaffebar, Central Perk, i rigtig mange år. Men i 2019 ser det helt anderledes ud for Rachel.

Rachel Green (@rachelgreen) er blevet en kæmpe influencer på Instagram med flere hundrede tusinde følgere.

Hun får hjælp fra en social media manager til at opbygge sit brand, der fokuserer sig på mode, wellness og på at være hot.

Til slut: New York bliver for dyrt for dem

via GIPHY

Vi er nu nået til den afsluttende episode af den sidste sæson på hitserien.

Udlejeren i deres Brooklyn-baserede kælderlejlighed opdager, at Monica ikke er en 87-årig kvinde, og de bliver alle sat på porten. Hvor skal de tage hen nu?

Ligeså stille falmer skærmen til sort, mens en akustisk version af den elskede temasang spiller i højtalerne. Bye bye, Friends!

Psst! Undrer du dog også altid over, hvordan vennerne har råd til at bo i det hippe Greenwich Village? Vi har regnet lidt på sagerne, og i galleriet herunder kan du se, hvad tv-lejlighederne ville koste i virkeligheden - og Monica og Rachels er selvfølgelig iblandt!

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her