Her er den nye yndlingsserie til dig, der savner Gossip Girl og Pretty Little Liars
Foto: All Over Press
Film og TV

Her er den nye serie til dig, der savner Gossip Girl og Pretty Little Liars

af Kirstine Juhl 3/10/2017
Hvis serierne Pretty Little Liars og Gossip Girl er på din liste over absolut yndlingsserier, så er The Heiresses den nye serie, du bare må se! Læs alt, hvad vi ved om serien her…

Hvis du er en af de mange som sukkende længes efter nye episoder af Pretty Little Liars og Gossip Girl, serierne som både har vundet et utal af priser og pigehjerter, så er der godt nyt til dig!

Der er nemlig en ny must-watch serie på vej, der nok bedst kan beskrives som et vidunderligt og dramatisk mix, og ingredienserne er hentet fra både Pretty Little Liars og Gossip Girl.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

The Heiresses er nemlig en ny serie, der kommer til næste år, og hvis du var vild med de føromtalte serier, så garanterer vi, at The Heiresses er din nye yndlingsserie - for serien minder ved første øjekast forbløffende meget om både Pretty Little Liars og Gossip Girl. Lad os tage et kig på hvorfor.

Vi starter hos Sara Shepard. Hun er nemlig forfatteren til bogen, som Pretty Little Liars serien er baseret på. Og den 40-årige amerikanske forfatter har også skrevet bogen The Heiresses, som den nye serie også er baseret på. God start? Det tror vi nok!

Læs også: Sarah Jessica Parker afliver én gang for alle rygterne om en SATC 3

Dertil kommer, at den nye serie er instrueret af Marlene King, som også var instruktør på Pretty Little Liars. Hvis det ikke var nok, så spiller Shay Mitchell, som vi nok bedst kender som Emily Fields da også en af hovedrollerne i den nye serie.

Der er derfor lagt op til et univers, der mest af alt drager paralleller til serien om venindegruppen, der på mystisk vis bliver forfulgt af ”A” – for i The Heiresses kommer seerne også til at følge Shay Mitchell navigere i en gådefuld verden fyldt af løgne og hemmeligheder.

Læs også: Hvilken Beyoncé sang skal du danse til baseret på dit stjernetegn?

Din nye must-watch serie handler om familien Saybrooks, en familie bestående af arvinger til et enormt diamant-imperium. Alle i familien lever derfor et misundelsesværdigt liv ved første øjekast, fyldt med glitter og glamour som vi bedst kender det fra Gossip Girl. Men under overfladen truer en forbandelse, der kaster den ene ulykke efter den anden over familien.

Og specielt én ubeskrivelig tragedie vil sætte familierelationerne på spil. Det er plottet, som The Hollywood Reporter har fodret de håbefulde tilhængere med indtil videre.

Og det tør siges, at Shay Mitchell er en travl dame for tiden. Ud over at arbejde på The Heiresses og konstant blive forvekslet med Harry Potter karakteren Padma, så arbejder Mitchell også på You, endnu et nyt tv-drama, hvor Shay spiller overfor Penn Badgley (aka Dan Humphrey) på ægte Gossip Girl manér.

Mon Mitchell er ved at være træt af at spille med i gådefulde tøseserier? Det håber vi ikke, for én ting er sikkert: Vi er i hvert fald ikke trætte af chic-flicks som Pretty Little Liars og Gossip Girl, som vi vil gense til efteråret imens vi venter på The Heiresses. Serien har ikke en premieredato endnu, men at serien efter alt at dømme kommer i 2018, giver os masser af tid til at glæde os i det nye år.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her