Sarah Jessica Parker afliver én gang for alle rygterne om en SATC 3

Foto: All Over Press
Rygterne har svirret længe, og bedst som vi troede, at vores all-time yndlings venindegruppe atter var på spil i en 'Sex and the City 3', er der med Carrie Bradshaw aka. Sarah Jessica Parkers seneste udtalelse sat et definitivt punktum i SATC 3-sagen. 
 
 
... For der kommer desværre ikke en ny SATC-film rækken.
 
 
”Det er slut, vi gør det ikke igen”, udtaler Sarah Jessica Parker til det amerikanske tv-nyhedsmagasin Extra, mens hun samtidig udtrykker en ærgelse over, at SATC-universets trofaste fanskare ikke får den film, som de i spænding har ventet på - og efterspurgt - så længe:
 
"Jeg er skuffet. Vi havde den her smukke, sjove, hjerteknusende, sjove og meget genkendelige manuskript og historie. Det er ikke kun skuffende, at vi ikke får lov til at fortlle historien og få den oplelvelse, men især også for alle de fans, som har ventet i spænding på en ny film", lyder det fra Sarah Jessica Parker
 
Sarah Jessica Parkers udtalelse kommer i kølvandet på, at britiske The Daily Mail rapporterede, at det var Kim Cattralls (aka. Samantha Jones) ”oprørske krav”, som årsagen til den definitive og skuffende meddelelse. Kim Cattrall skulle nemlig efter sigende have udtalt, at hun kun ville spille med i en eventuelt SATC 3, hvis produktionsselskabet bag, Warner Brothers, også ville støtte andre af de filmprojekter, som Kim Cattrall var engageret i. Et krav, som Warner Brothers afslog prompte. 
 
 
Ovenstående rygter om disse "krav" som har floreret de seneste dage, har Kim Cattrall dog netop taget afstand fra. I et Twitter-post skriver Kim Cattrall nemlig med store bogstaver, at hun ikke har stillet nogle former for krav, men at hun allerede i 2016 gjorde opmærksom på, at hun ikke var interesseret i at medvirke i en tredje SATC-film. Simple as that.
 
 
Hvad end der er op og ned i SATC 3-sagaen, så er én ting sikkert. Vi må pakke vores drømme om en kommende SATC 3-film sammen, og nøjes med at gense de to SATC-film og den lyserøde serie-boks for fremtiden... Og måske vi så i stedet skal satse vores penge på en Gossip Girl reunion?
 
Men før vi siger helt farvel til SATC 3-rygterne, så tager vi lige et gensyn med Sarah Jessica-Parker og alle de gange, hvor hun var klædt præcis som Carrie Bradshaw. Se med i galleriet nedenfor...
 

Sarah Jessica Parker forbereder sin stil til SATC 3

 
 

Relaterede artikler